Profiler07
Well-known member
Na 200000km se mijenja ulje i kosta oko 100km sa rukama,ja mijenjao na starom c5 u Pavica
Da li je ovo preporuceno od strane Citroena da se mijenja na 200. 000km ili samostalna odluka?Na 200000km se mijenja ulje
Mozda na starom C5 nije LDS nego LHM ulje? Ni ja nisam čuo da se LDS ulje mijenja.Na 200000km se mijenja ulje i kosta oko 100km sa rukama,ja mijenjao na starom c5 u Pavica
Ja sam mislio da se to mijenja na određenoj kilometrazi, pa su mi rekli da se to ulje uopste ne mijenja, osim slucajeva kada se nesto radi na hidraulici ili ako negdje iscuri, pa da se dopuni.Ni ja nisam čuo da se LDS ulje mijenja.
Ja isto imam pozitivna iskustva sa Pavicem, u servisu nisam bio ali sam narucivao neke dijelove preko njih, jeftiniji su od ovlastenih u drugim gradovima BiH, maximalno usluzni i flexibilni po pitanju slanja dijelova, i najbolje opskrbljeni dijelovima.sto se tice Pavica najprofesionalniji servis u kojem sam bio
Daj molim te pokaži nam gdje to piše u priručniku, ja to nisam vidio, možda sam propustio a možda su nam priručnici različiti.Lhm ulje koriste SVI ISPOD C5 I C6 i ne smije se sipati u C5 i C6,imate u prirucniku da se mijenja ulje na 200000km,a vi koji ne zelite vjerovati u to pa i ne morate niko vas ne tjera!sto se tice Pavica najprofesionalniji servis u kojem sam bio
Moram da odem do njih sada posle praznika, tamo 3-4 og, treba mi jedan dio posto nece raditi C-auto, jer idu na kolektivni godisnji odmor, pa zbog toga pitam.sto se tice Pavica najprofesionalniji servis u kojem sam bio
Gledao sam par prirucnika sto sam nasao na netu, ali nigdje nisam nasao bilo sta u vezi zamjene LDS ulja u hidraulici.Daj molim te pokaži nam gdje to piše u priručniku, ja to nisam vidio, možda sam propustio a možda su nam priručnici različiti.