Odličan. Ali zaboravio sam napomenut da mi je bitna kilometraža. Do 70.000 i cijena do 8000 soma eura.
Odličan. Ali zaboravio sam napomenut da mi je bitna kilometraža. Do 70.000 i cijena do 8000 soma eura.
Vjeruj mi, pozaliti ces vrlo brzo, ovaj 2.0hdi je fantazijaNe bih nikako dizela...
Predivan je auto... ÈudoEvo mi je od frenda C4
http://www.njuskalo.hr/auti/citroen-c4-2.0-hdi-16v-vts-oglas-3853794
Svaka preporuka za auto, vjerojatno jedini C4 u HR koji bi kupio.
Vjeruj mi, pozaliti ces vrlo brzo, ovaj 2.0hdi je fantazija![]()
Sad sam pročitao njegov oglas ovdje na forumu. To je oglas koji privlačiMarko,ja da tražim auto,nebi dvojio ni trenutka..nego bi uzeo pare i trk po ovog VTS dizla što ti je Ciki dao link :whistling:
145tkm za dizla je ništa..tek se razradio pošteno..
O ovom autu sam ti i govorio u prvom postu..imaš još slika i podataka u podforumu "kupoprodaja"
ovdje ti vlada bečka škola...Stvarno ste ok. Novi sam pa na dosta drugih foruma to krene prvo sprdnja i to... Inicijacija i te spike
U Auto Luci se prodaje jedan c4 vts 2.0 benz ,crne boje i mislim da nije puno paraBit ću strpljiv, čekat ću pravog vts-a, benzinca do 70 000 kilometara
Slike su kao da je fotkano kaloriferomU Auto Luci se prodaje jedan c4 vts 2.0 benz ,crne boje i mislim da nije puno para
evo pa gledaj ,oglas nije aktivan
http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=citroen c4 vts&source=web&cd=10&cad=rja&ved=0CGIQFjAJ&url=http://www.njuskalo.hr/auti/citroen-c4-2.0-16v-vts-oglas-5429462&ei=_UZOUJ6QC5DPsgaUk4GgCw&usg=AFQjCNEnHlCJawj4_ZsAtDAYz5rEbmTUkA
Auto ti je vozen po autocesti 90% vremena, redovito servisi radeni i nije se stelo sa jeftinijom zamjenskom robom i sl.Odmah bi ga uzeo, samo da nema toliko km...
ROFL ROFL ROFLSlike su kao da je fotkano kaloriferom
Nije prodan ,prije tri dana ga gledao i mislim da je rekao cijenu oko 6500 €A kako je neaktivan, vjerojatno je prodan. Ma nekako si mislim da će naletit onaj pravi.
Taj ti je moj, i toplo bih ti preporučio da odeš pogledati i probati voziti sve te benzinske cečetvorke koje su po oglasima (pričam o ovima od 70000km), pregledaš ih detaljno, i onda svratiš kod mene na kavu, i pogledaš malo kaj ti moj dizelski VTS nudi; bez ikakve obveze ili prisile. Ne bih htio da zvuči nerealno, jer izvana auto ima vidljive znakove da se stvarno vozio, ali po pitanju unutrašnjosti imam neke opsesivno-manijakalne nagone koji me tjeraju da pazim aute koliko god je to moguće...Predivan je auto... Èudo
Odmah bi ga uzeo, samo da nema toliko km... Moj Foki ima 200.000, htio bi neki do 70.000. Jer nakon 150.000 je polako lutrija. Auto je auto. Moraš ulagati sve više, bliži se generalka... a na dizelu se to najviše osjeti u novčaniku....
Ali ovaj izgleda kao da je iz salona odvezen jbt![]()
Hvala ti, dogovor vrijediTaj ti je moj, i toplo bih ti preporučio da odeš pogledati i probati voziti sve te benzinske cečetvorke koje su po oglasima (pričam o ovima od 70000km), pregledaš ih detaljno, i onda svratiš kod mene na kavu, i pogledaš malo kaj ti moj dizelski VTS nudi; bez ikakve obveze ili prisile. Ne bih htio da zvuči nerealno, jer izvana auto ima vidljive znakove da se stvarno vozio, ali po pitanju unutrašnjosti imam neke opsesivno-manijakalne nagone koji me tjeraju da pazim aute koliko god je to moguće...