Pošto si volim komplicirati život, nikad opušteno, nikad odmaranje.....,nakon što sam nabasao nedavno na oglas, i nakon što me svrbilo u glavi, otišao sam i kupio kompletan set sjedala za C4 Grand Picassa. Moja su standardna, a ova imaju opciju grijanja, i masaže! Suvozačko sjedalo ima potporu za noge, a vozačko čak i pretinac(ugodno me iznenadilo)! Stoliči na zadnjoj strani prednja dva sjedala imaju ugrađenu rasvjetu! Uz set sam kupio sve tapacirunge vrata, i usput ubacio ukrasne prednje pragove, i kompresor/set za popravak u jednom! Ovo zadnje našao u pretincu u podu, novo ,nekorišteno, i "originalno"! Kaže 20 EUR, reko može!
Sve zajedno sam dobio/kupio za 420 EUR, i mislim da je to odlična cijena! Naknadno budem svoja prodao za bar 200! Sjedala su u odličnom stanju, kako uhvatim vremena, jedno po jedno ču kompletno kemijski očistiti, i na kraju sve ugraditi. Kad uleti neki sunčani dan. Planiram početi sutra! Srce me bolilo kako smo čerupali odličan auto, rezali instalacije, pojaseve i sl! Šteta, za jedan ispravan 2.0 Automatik sa relativno malim oštečenjem! Nudio mi je da mi ga proda kompletnog po povoljnoj cijeni, ali nemam gdje sa njim.
Auto još ima dosta opreme, 2018 godište! Gledao sam i električni gepek, ali me iznenadio, nisam ga očekivao, pa se nisam pripremio da vidim što sve mora biti skinuto. A i cijena je 250 EUR, pa sam preskočio. Kao i zadnje 3D svjetlo(jedno več prodano), kao i prednje DRL(pola mi ledica ne radi), ali skupo 150 EUR! Probali smo skontati što sve ide uz 220V utičnicu, kopali....,pa sam odustao!
Ponio sam dio instalacije sa originalnim konektorima za sjedala, i onako brzinski sam primjetio da su različiti brojevi na instalaciji, i da možda fale dvije žice! S obzirom da su prekidači na sjedalu, vjerujem da samo fali struja, pa moram vidjeti gdje se nalazi, i ima li što na mjestu za osigurač oko sjedala! Probati nači šemu, dali žice dovesti direktno, ili idu preko nekog releja(kaže prijatelj)! Budemo sa vremenom vidjeli, prvo čišćenje, pa prvo testiranje!
Morao sam iči osobno, jer nisam znao točnu boju tapacirunga, table.....,dali se slaže sa mojom tablom. Na kraju ispada da su njegovi tapacirunzi identični mojoj tabli, a moji nisu! Primjetiš, kad gledaš, inače ne! Tako je došlo u originalu! Neznam dali ču mijenjati tapacirunge, jedino što ovi imaju led rasvjetu oko kvake, sa instalacijom...., ali neznam dali imam potrebne konektore. Budem skinuo jedan pa provjerim.
Čovjek je odličan, ima razumne cijene, pa ako kome nešto treba! Da sam znao da če pola instalacija odsječi, zaustavio bih ga, jer bi mi sve poklonio. Žao mi bar originalnog USB kabla, mogao sam skinuti ovaj kineski sa Alija, i staviti i drugi originalni. On sve odsjekao.
https://www.njuskalo.hr/karambolirani-auti/citro-n-c4-grand-picasso-bluehdi-150-automatik-oglas-48046304