Citroën C4 Grand Picasso 1.6BlueHDI 88kW/120KS by Rakonja!

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Na koji način se može to odraditi?
Skineš na kompjuteru citroen aplikaciju,upišeš VIN, izabereš ga,ponudi ti najnovije verzije, stisneš download, kad završi, izabereš dovoljno veliki usb, i napravi ti program sve! Ubaciš usb u vozilo, prvo kaže nema medija na sticku(bar meni), i par sekundi kasnije ponudi update softvera, a nakon što to završi, mapa. Auto upaljen cijelo vrijeme,cca sat.

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Baš ću probati večeras kada se dokopam računara.
Preporučam neki usb od 32gb, iako mislim da je dovoljan i 16gb.Aplikacija zna biti bugovita, meni od 128 gb usb nije radio, kao nije kompatibilan hardver!

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
Dodao bih da se gore navedeno (besplatno preuzimanje putem Desktop aplikacije i VINa) odnosi na novije uređaje (NAC i Iris/IVI). Za starije uređaje ne postoji aplikacija i primjenjuje se naplata kartografije.

Također: taj sw za NAC Wave2 i TomTom kartografija v.28 dostupni su već godinu dana (od 10/24). Prema najavljenom jednogodišnjem ciklusu ažuriranja trebala se već pojaviti i v.29, ali još nije dostupna...

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Jel to odgovara mom uređaju koji je SMEG + (valjda)?
Radi se o Grande Picassu iz 2014-te.
Ubi me neznam😂,uvijek možeš upisati VIN u program,pa ako ti ponudi....,odgovara
...ili mi daj VIN, pa ti provjerim brzinski!

Posljednje uređivanje:

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
Za uređaje čiji je proizvođač Magneti Marelli (a koji koriste Here Maps) tj. za RT6 i sve verzije SMEGa nema više ažuriranja. Ond. najnovija kartografija za te uređaje je v.119 iz 2022.

Doduše, izdana je još i v.120, ali samo za 5 zapadnoeuropskih regija. Hrvatska i nama susjedne zemlje nisu obuhvaćene u toj verziji. Ako netko i kupi (nađe na cesti) v.120, i dalje će kartografija za ovaj dio Europe biti ona iz v.119 (2022. g.).
Opširnije smo o tome pisali ovdje

Na vrh