Probaj preko Regedit da obrises sve sto ima veze sa tim programom. Omogući i skrivene datoteke, pa pogledaj da li ima nesto sa nazivom software. Slicno sam imao sa AutoCAD, ali nađe se gde je ključ.
Prvo sam nakon deinstalacije provjerio sa Regedit,nije bilo ništa....,ali nisam potencionalno skrivene.Više me buni što Sedre radiProbaj preko Regedit da obrises sve sto ima veze sa tim programom. Omogući i skrivene datoteke, pa pogledaj da li ima nesto sa nazivom software. Slicno sam imao sa AutoCAD, ali nađe se gde je ključ.
Meni još uvijek radi. Jesi instalirao na drugi mobitel?Evo sranja, prestao raditi Amazon Store, a samim tim i "naša" aplikacija FAP. Kaže nije instaliran Amazon Store, naravno da je,...da ga instaliram, i prijavim se. Nadam se da čemo to nekako zaobići, probao sam isključiti podatke, ali neče.
Danas mi je radilo, malo sam testirao. Nekidan sam ušao u Amazon Store, i uredno još radi. Ali več se može vidjeti što če se dogoditi kad prestane, za mjesec/dva.Meni još uvijek radi. Jesi instalirao na drugi mobitel?
Probaj u postavkama aplikacije dodati bluetoth adapter. Davno sam probao Lite verziju, zaboravio sam joj ograničenja.A ovu crackiranu čemo testirati ako "prava" zapne nakon odlaska Amazon StoraOva FAPlite nije vezana, možeš je skinuti direktno sa interneta. Ima i "narodna" verzija FAP, otključana samo ne znam kako radi
Probao danas Faplite i obican bluetooth adapter. Ne moze aplikacija da se spoji na ECU, pokusalo 2 puta, nije mi se dalo čekati vise. Torque i inCarDoc aplikacije se kače odmah.
UPDATE-"P208E DeNOX System Circuit-Detection of Blockage"
Ovo mi je počelo izbacivati u FAP aplikaciji. Dogodilo se več par puta, na sreču još ništa na samoj tabli. Sama aplikacija mi u zadnje vrijeme nekako usporeno radi, pa mi i nije za vjerovati. Moram je probati preinstalirati. Sve radi sa zadrškom, parametri se presporo učitavaju. Ovu grešku povezuju sa AdBlue tankom, ali kod njih je uz to uvijek "Low pressure...."! Nisam još provjerio što sam Diagbox kaže! Jučer sam u vožnji primjetio da mi je pritisak u FAP filteru na leru oko 17mbar, a u vožnji 70.....,pa do preko 100! Nekako sumnjam da je FAP filter zreo za konačno čišćenje, davno je ispucao kilometre do kao zamjene, i prešao 50% začepljenosti! Mislim da je normala negdje oko 2-4% mbar u leru, AKO se dobro sječam. Neznam dali to može biti povezano, kroz tu grešku....,ali danas idem nazvati oko pranja i skidanja za pranje! I u vožnji mi je nekako na gasu kao da se muči......! Pa da krenemo od toga, a gledat ču da i naručim novi senzor izvana za AdBlue tank.
Pokupio ga u servisu, čišćenje gotovo, još sutra montaža, i reset. Bio je na 50-tak mbar, sada na 14.7 mbar! Kaže da mu je tu negdje vrijednost i kad je nov. Čišćenje 120 EUR.UPDATE-
Jutros skinuli FAP filter, nije baš išlo jednostavno. Zapekli vijci na senzorima, skinuli samo gumena crijeva umjesto samih cijevi sa senzorima. Pristup prednjem dijelu gdje je spojen filter na ispuh zeznut, ali uspjeli. Odnio ga u DPF EXPERT SERVICE Osijek. Odmah ga spojio na tester, kaže do 20 je nornalno(neznam dali mbar ili začepljenost), odmah na ekranu piše 50-tak. U FAP aplikaciji mi pokazivalo 52 za zasičenost, izgleda da je pouzdana. Sad čekam da javi da je gotovo, pa po njega, i na monažu. Nadam se da če mi Diagbox dozvoliti ofline da resetiram FAP na nulu, tj.kao da sam stavio novi. Na Berlingu sam bio uspio, ali ovo je novije vozilo.
Dok sam čekao na skidanje, rekoh idem pogledati prostor motora da nije negdje masno, tj.da nije nešto popustilo zbog slabog protoka na ispuhu. Naravno masno pred samim turbom. Nadam se da na spoju njega i usisa ide samo gumica. Kad smo ga digli, dolje svuda masno, isto se nadam da je to sve od toga,da se slijevalo, pa od vjetra. Uskoro sve operem,pa vidim.