Citroën C4 1.6HDi by "tomica0308"

tomica0308

Well-known member
Pozdrav ekipa..evo ulovio sam vremena da poslikam Citrača koji sam kupio prije 2mjs..danas se okrenulo 245oookm :)
Napravljen veliki servis prije 1000km: remenje- zupčasti, stazni, pumpa vode, klizači, natezači, ulje i svi moguči filteri. Naravno, svi dijelovi kupljeni kod Anđelka (Lageros) sve pohvale.










 

tomica0308

Well-known member
fala kolega..bil je svakih ~ 18tkm servisiran..dok je kod mene ide svakih 10tkm, sam imam problem s resetiranjem brojaca do servisa..stisnem trip i dode do -0, prekinem kontakt i dam i pise 20ooo, i idem u ducan za par min i opet je kljuc nacrtan a brojac na 0 :confused: dal treba bas u servis da utipka prek lexie? bio sam na praksi prije 8 godina kod citroena (meteor VŽ) al se nesjecam za to..znam da se nekaj spajalo i tipkalo za kilometre :whistling:
 

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Ne treba ti Lexia..
Pri meni je postupak po uputama sljedeći:
prekinuti kontakt.. pritisnuti tipku za vraćanje na nulu dnevnog putomjera i držati je pritisnutu...uključiti kontakt... počinje odbrojavanje putomjera...  kada je na ekranu prikazano "=0"... otpustiti tipku..sličica ključa se gasi..
 

tomica0308

Well-known member
da tako radim..dode ono 20oookm prekinem kontakt, upalim auto, krenem i dode kljuc i pise "0". ma nema veze meni nesmeta al malo je cudno ak se tak resertira a meni nece pocet odbrojavat od 20ooo nego od 0 prema npr. "-100"
 

tomica0308

Well-known member
natocen 60L prosli mjs i evo dns slikano prije tocenja - predjenu kilometrazu, kolko se jos moze proc, prosjecnu potrosnju i prosjecnu brzinu..


 

tekken

Summum ius, summa iniuria



Moj zaista prođe oko 1300 km po zimi, po ljetu se to poveca malo.. Sada kad sam promjenio injektore, primjetio sam i dodatni pad potrošnje po instant consumptionu pa ćemo vidit uskoro ima li kakve stvarne promjene
 

tekken

Summum ius, summa iniuria
600 kn po komadu(reparirani s garancijom od god dana), nemam pojma koji su, znam da je akutno ubrzigavanje
 

tomica0308

Well-known member
evo cak se nekaj delalo na autu :D jucer mi je pocelo lupat nekaj na levoj strani i ustanovljeno je da je balans stangica vrisnula,onda letim k najblizem dileru autodijelova tokic posto imam karticu, nudi mi FEBI B-110kn i TQ-88kn stangicu, febi s popustom 88kn dojde a za ovu TQ (opče vrijedi TQ kaj?) nisam ni stel cuti jer bi ju skoro pa dobil zabadava :D
 

markan1000

Well-known member
ja u svojoj dimenziji 205/55/16 zasad nemam nekih posebnih zamjerki. ovo im je treća ljetna sezona da se kotrljaju (dakle prošlo se 20 i kusur tisuća km), do oznake istrošenosti ima još dosta, a nisam primjetio ni da klizim, ne daj bože slijećem ili nešto takvo. relativno tiha
 
Na vrh