Milosh
Test
Da, takav je i plan.Dobro rjesen auspuh nece tu bit vise problema! Branik si dobro prekrstioi ja cu svoga skoro skidat, neko ga je prije lose odradio sad pokaziva gdje je pretjerano filerovano! Treba to dat u komoru i odradit po pe esu
BSI > Custom Parameter Measurement > Engine Information > Current Oil LevelIšao si na BSI i acutator tests ili tako nešto? Tamo ima opcija za nivo ulja(bar u c4) i kad odabereš očitava razinu, tj. možeš refreshati.
Spoj motora i mjenjača, kvačilo nema dio koji je izložen vanjštini. Kad skineš mjenjač imaš "rupu" za kvačilo, jedina brtva koja može pustiti(a da vidiš) je između motora i kućišta mjenjača(koje u sebi ima kvačilo i u posebnoj, izoliranoj, komori, zupčanike.
Samo tu sam našao tu informaciju, i nema potrebe da se radi refresh već on svakih par sekundi radi update informacije i prikazuje se kao grafikon, samo što nema nikakvih smislenih vrijednosti, već nešto kao max je 300 i nešto, a neka gornja granica je 200 i nešto..
To sam i ja pretpostavio za taj spoj, ali nije mi jasno otkud da odatle curi ulje. Zar ne bi tu unutra trebalo biti suvo? To je faktički ono zvono od kvačila.