Ozbiljno pitam, sta je outlet tank, sta si radio?
Onaj servis što sam nedavno radio, dihtung dekla, termostat, mikro remen i antifriz. Outlet tank je to vezano za termostat, kućište sigurno jeste promijenjeno, ali nisam siguran je li i sam termostat u njemu. Možda to uvijek ide zajedno, bilo bi logično.
Ne znam zasto radis servise u BLOK-u poznato je da su najskuplji i nisu bas toliko strucni,dok sam imao peugeota uvijek sam radio u Dedovica na Barama!sjecam se i sad da je kod njih set kvacila za 2.0 79kw 2009g bio 750km,dok su ostali trazili oko 1100km i 1.su poceli ubacivati fixni umjesto plivajuceg zamajca koji se pokazao dosta bolji!opet...svako zna svoje ali moja preporuka je Dedovic
A zato što ne znam kod koga drugog da idem. Citroen servisu ne vjerujem previše, od PSA mi je ostao samo Blok. A plus imam i to poznanstvo sa serviserom pa mi to nekako daje dodatnu sigurnost. Možda sam i ovdje na forumu odmah u početku pitao zna li neko dobar servis u Sarajevu i okolini ali nisam ništa saznao. Za tog Dedovića iskreno prvi put čujem.
Da to netko radi, je ne mogu vjerovati. Mislim mogu, ali se zgražam. To jedino rade šoderaši kad prodaju auto, pa da namagarče budućeg kupca nesretnika.
Meni je to potpuno logično, u Bosni. Da to radi ovlašteni, malo mi je čudno, ali me ne iznenađuje. Btw, to radi 95% ljudi u BiH kad im ode plivajući, i nemaju nekih negativnih iskustava. To je jednostavna logika preživljavanja. Ja sam do sad vozio dva auta u koja su ugrađeni klasični zamajci umjesto plivajućih i bilo je teško (zapravo nemoguće) uopšte primjetiti razliku pri vožnji (vozio sam ih dugo, i sa oem plivajućim i poslije sa klasičnim, Focus MK1 TDCI i Golf IV TDI).