C5 X7 1.6 THP by Milosh - The Great White

Milosh

Test
Pitanje, zasto si mijenjao manzetnu,imao si neke simptome ili si vidio ostecenje kad si dignuo za nesto drugo?
A polukozna su mrak ali ne traju dugo ako si tezak a oblozit se ne mogu jedino otpad pa rabljeno novije sjediste. Ali daju novu dimenziju izgledu automobila. Bio mi je u dvoristu jedan crni c5 bez koze i vizualna razlika je velika.
Manžetna je bila masna okolo, to je znak da je pukla. Mast iscuri napolje, smanji se podmazivanje zgloba, a ako je veća pukotina može doći i ispiranja zgloba vodom sa ceste, što naravno nije zdravo. Kod mene je bila jako mala rupa na manžetni. Ispravna manžetna smije biti mokra od vode na putu, al nikako masna.

Spawn

Well-known member
Manžetna je bila masna okolo, to je znak da je pukla. Mast iscuri napolje, smanji se podmazivanje zgloba, a ako je veća pukotina može doći i ispiranja zgloba vodom sa ceste, što naravno nije zdravo. Kod mene je bila jako mala rupa na manžetni. Ispravna manžetna smije biti mokra od vode na putu, al nikako masna.
Sve razumijem nego nisi rekao kako si skuzio da treba mijenjat manzetnu,jesi li slucajno vidio kad si dignuo auto ili si imao neke simptome?

Milosh

Test
Sve razumijem nego nisi rekao kako si skuzio da treba mijenjat manzetnu,jesi li slucajno vidio kad si dignuo auto ili si imao neke simptome?
Pri montiranju zimskog seta tockova primjetio da je masna. Tada je bila samo malo masna, kasnije puno više, ali bilo je još masti danas u zglobu.

Milosh

Test
Šta bi rekli u kakvom su stanju ova sjedišta:

Meni izgledaju dobro, samo što na vozačevom ima nekoliko tih linija, kao da je malo zgužvano. Ali koliko vidim nije koža istegnuta.

I šta je ovo što sam zaokružio na zadnjoj slici (neki hromirani umetak na uglu prednjeg sjedišta)?

Spawn

Well-known member
Na tapatalku sam i ne mogu kliknuti uopce na te slike. Inace kad kliknem pita hocu li ih pogledat u galeriji ili da idem na link

Spawn

Well-known member
Vozacevo ces rijetko naci neizguzvano. Bas rijetkost. Ja sam trazio dosta i nisam nasao. A ostatak se meni cini sve kako treba osim sto su moja drukcija.

Posljednje uređivanje:

Spawn

Well-known member
Ovako se bolje vidi

Ovaj moj je New Business oprema 2012 a na tvojim slikama je Exclusive oprema ne znam koja godina mozda je to u pitanju

Na vrh