Na svoju veliku zalost, moram se slozit donekle. Moramo ostat pozitivni i cekat da prode ova kriza kod Citroena.Bio nekad. Još prije par godina bi za +200tkn kod Citroena dobio punokrvnu limuzinu sa hidraulikom.
Danas dobiješ rastegnutu 308 sa par kila plastike ekstra. Ili još gore ona C3 Aircross za skoro 200tkn na PF1 platformi (korijeni još od Saxa)... no kako Citroenovi direktori vele, kupci su debili, to ih ne zanima...
Prevara od auta, nema to veze s avantgardom, dušom, ****inim dimom...
Pa sad... dalo bi se i obrnutu teoriju postaviti. Da je prvo od ''novih'' Citroena pošto je prvi uveo unutarnji i vanjski dizajnerski jezik, mehnički je irelevantan i slično...Jesam li u pravu da je od zadnjih generacija Citroen koji je najvise Citroen zapravo - Cactus?
Da je revolucija neka, nije sigurno ali mislim da je ovo iznenadujuce pametno napravljen auto nakon dugo vremena. Treba uzet i u obzir da je on prvi izasao i postavio standarde za generaciju iza koja ga cak i previse kopira po meni. Npr VW koncern nece ni za 100 godina imat muda (gluposti?Èudan auto svakako
c6 se pojavio na tržištu 5-6 godina prekasno, '05. umjesto '99., to je trebao bila biti prva coupe limuzina na tržištu, danas popularna klasaMa kakav c6
jako lijep auto, ali mi se čini da je izašao prerano, tad takvi gradski SUV-ovi još nisu bili u modi. Ali i danas još izgleda jako aktualno - puno bolje od većine konkurencije.inače, onaj prvi c4 aircross, lijep auto
Za kamion od 1600 kila...Pusti ti to... 130 KS je 130 KS.