C4 by me

Cutac

Prèkaroš
Iz radija ide snop kablova koji završava u jednom konektoru u pojačalu, iz kojega ide jedan konektor koji se grana u neoznačene žice, specifični konektori za svaki zvučnik.
Mislim da je muka isusova to užičiti aftermarket dijelovima.
Meni kad krepa JBL pojačalo, mislim da mi je jeftnije dati par tisuća za novo, nego platiti neko X i ruke za to sve pospajati.

Ja bih radije uzeo aktivni sub i povukao signal sa nekog zvučnika.
https://www.ronis.hr/subwoofer-alpine-pwe-s8-aktivni-s-pojacalom/88804/product/
Iako je meni najveći problem treštanje visokotonaca u vožnji, ubija u pojam.

A tvornički Denon sam slušao u DS4 i nije neš poseban, jedino je glasniji od tvorničkog. Ja imam Alpine zvučnike gore i do nekih 70-80 na sat zvuči jebeno, a tada auto postane preglasan.
 

icdev

New member
Naravno
Sad jos cekam kameru za rikverc koju sam narucio tek kad je ovo stiglo
Jesi ugradio kameru?

Ja imam slican sistem u svom (isto sa Alija ali sam ja uzeo jos prosle god, 4 GB RAM, 64 ROM). U postavkama ima opcija da se automatski pokrecu odredene app kao i razmak izmedu njh, pa mozes staviti tipa - Radio - delay od 20 sec - Torque - delay od 20 sec - nesto trece - itd.
 

dinko1981

Well-known member
Kameru jos cekam da dodje. Nisam pronasao u postavkama tu opciju za automatsko pokretanje vec sam instalirao zasebnu aplikaciju preko koje se izabiru aplikacije za automatsko pokretanje, jel mi mozes malo detaljnije opisat gdje si nasao tu opciju u postavkama?
Kako si ti zadovoljan sa uredjajem? Koji je chip px5 ili px6, jel ima dsp?
 

icdev

New member
PX5 je chip. Ovaj model:
https://a.aliexpress.com/_mP4Ue1Z
Brzinom i responzivnoscu sam jako zadovoljan, DSP ima ali je da je radio signal dosta losiji, ne znam razlog.

Jos sam dodao i OBD2 i spajam preko bluetooth na Torque pa imam i dodatne info oko okretaja, potrosnje, itd.

Ono sto nisam radio je spajao rikverc kameru, malo mi je bed cupati plastike i to, pa reko da vidim kako je tebi islo :) ali posto jos nije stiglo, cekam update..
 

dinko1981

Well-known member
Upravo zbog tog losijeg radio signala narucio sam i pojacalo za antenu pa cu to ugradit u kompletu sa kamerom. Dali ti je bluetooth adapter stalno spojen?
 

dinko1981

Well-known member
Danas sam napokon ugradio rikverc kameru











Poprilicno sam se nazivcirao ali sam super zadovoljan jer sve izgleda tvornicki. Najgore je vracat cd komponentu jer ova android verzija ima jedno 20 puta vise razno raznog kablovinja i to je nocna mora za uglavit. Druga stvar je sto se na c4 napon za kameru obavezno mora dovest sa samog uredjaja jer kanbus sustav iz nekog razloga smanjuje napon na rikverc svjetlu kada auto radi i kamera se ugasi. Nemoj me pitat kako znam...
 

dinko1981

Well-known member
Neki dan sam prao auto i primjetio sam hrdju na zadnjim lijevim vratima, spoj lima na donjem rubu. Odvodi su bili uredno prohodni a sva druga vrata su ok, jel se to vec nekom desavalo na c4II? Nisam nista slikao ali nije bas lijepo izgledalo. Naceti dio sam tretirao wurth rust coverterom i nakon toga hammeritom u sprejeu koliko god sam mogao da udje u spojeve pa dalje kako Bog bude htio
 

dinko1981

Well-known member
Nedano sam otkrio da android ima opciju aktiviranja trajekcije kretanja za rikverc kameru koja se mijenja sa zakretanjem volana, kao da je tvornicki sistem. Ovim tempom za 2-3 godine budem znao skoro sve opcije tog uredjaja 😁
 

Cutac

Prèkaroš
Jesam i dobar je, radi.
Svog sam stavio negdje u ostavu, a odustao sam od ikakvih preinaka onih plastika okolo, niti imam vremena, niti ideju :D
 
Na vrh