zašto Èuljka?Inače, naručio sam se za petak na servis kod Èuljka, taman će za tri mjeseca biti 2 godine, a sad je 34 000km.
super - javi šta pokriva to produženo jamstvo. thnxEto, bio na servisu, gotovo je i to. Ulje Ineo 5w30, filteri ulja, zraka, peludi, ulje za kočnice, metlice brisača (sve), rad = 1605,73kn.
Što se tiče produženog jamstva, moraju još provjeriti neke stvari pa će mi javiti. Okvirno, produženje za 1 godinu (ili nekih 60 000km) je cca 3000kn, produženje za 2 godine (ili nekih 100 000km) je cca 5000kn, a produženje za 3 godine (pa to sveukupno bude 5 godina ili 200 000km) je cca 7000kn.
Kad mi jave sve točno, onda ću razmisliti i odlučiti.
Ja sam jučer primjetio to zujanje desnog fara i primjetio lagano dizanje i spuštanje snopa svjetla, padala je kiša, a ja otvarao garažu.E, da nisam jedini. Već sam pomislio da mi se priviđa. Primjećujem da se to češće događa kad je mokro, kad pada kiša ili kad operem auto u praonici. možda negdje voda ili vlaga uzrokuje događaj. Pri tome i ventilator radi neravnomjerno. Ma stavit ću ja unimer u auto...![]()
Što je sa nosačem motora?? čekaš ljeto ili je prestao škripiti ??Eto, bio na servisu, gotovo je i to. Ulje Ineo 5w30, filteri ulja, zraka, peludi, ulje za kočnice, metlice brisača (sve), rad = 1605,73kn.
Što se tiče produženog jamstva, moraju još provjeriti neke stvari pa će mi javiti. Okvirno, produženje za 1 godinu (ili nekih 60 000km) je cca 3000kn, produženje za 2 godine (ili nekih 100 000km) je cca 5000kn, a produženje za 3 godine (pa to sveukupno bude 5 godina ili 200 000km) je cca 7000kn.
Izgleda da mu vlaga smeta. Ja ne primjećujem dizanje farova, samo čujem zujanje... u faru lijevom. Strizibuba :hm:Ja sam jučer primjetio to zujanje desnog fara i primjetio lagano dizanje i spuštanje snopa svjetla, padala je kiša, a ja otvarao garažu.
Kod mene samo zuji. Ne primjećijem da se miče. Pri tome na dugmetu u kabini uredno podižem i spuštam farove. Da, i ventilator na 2. brzini radi neravnomjerno.kad se cuje to zujanje, jel snop fara ide gore-dolje ili samo zuji ali se ne mice?
Kod mene i zuji i miću se farovi gore-dolje.kad se cuje to zujanje, jel snop fara ide gore-dolje ili samo zuji ali se ne mice?
Tako i kod mene, ali koliko sam skužio samo kad je kiša.Kod mene i zuji i miću se farovi gore-dolje.
Kod mene kad zuji, ne mrdaju farovi. Ali nekad zna mrdat farove gore dolje sam, doduše sad više rijetko. Skužio sam da je to povezano sa kotačićem-potenciometra. Jer ako ga lagano pritisnem prema unutra, znači ne gore dolje, nego ga samo pipnem, onda se farovi vrate u svoj položaj koji trebaju biti. Kao da tamo gubi kontakt, pa krivi napon daje, ne znam.kad se cuje to zujanje, jel snop fara ide gore-dolje ili samo zuji ali se ne mice?