I imam cijev. Novu novcatu. Na 4 mjesta se šarafa i ispod usisne grane je. Kako si ju zamijenio? BTW klipsu sam našao na parkirnom mjestu.Ta cijev ti spaja termostat i pumpu vode. Trebao si ju zamijeniti kad si već bio tamo...
Kopča je bila na parkirnom mjestu i sutradan sam ju našao.Originalnu kopču ćeš vjerovatno naći za par mjeseci kad budeš nešta drugo prćkao po motoru![]()
A eto ja sam vozio taj Jaecoo 7 ali SHS (hibrid) verzija ali sam mislio kad bi uzimao uzeti 1.6 TGDI benzinca. Ovaj SHS je zaista premium vozilo iznutra. Jako lijepo vozi i stvarno je impresivan. Nažalost taj dan čistog benzinca nisu imali na probu. Rekao mi je prodajni predstavnik da ih je prodano 60 u dva tjedna. Ono što mi se čini gdje su štedjeli je ispod auta - ovjes. I ušteda je naravno što je sve preko ekrana. Praktički nema fizičkih tipki.Ima li itko na forumu neki kineski auto? Volio bi čuti dojmove iz prve ruke
Ima frend MG ZS. Sranje ogromno, doslovno šta god pogledaš je jadno. Sjedala su "kožna", a guma ko sa nogometne lopte, sve ide preko središnjeg ekrana koji je kriminalno spor, nisam tako spor uređaj sreo ne pamtim, motor nema snage, dobava rezervnih dijelova je u tjednima i mjesecima, ono što ima od rezervnih dijelova je skupo ko padavica, nije udoban.Ima li itko na forumu neki kineski auto? Volio bi čuti dojmove iz prve ruke
MG je koma. Jeftinoća se vidi na kilometre. Baš kao smeće izgleda. Ali Jaecoo ne izgleda ni približno tako.Ima frend MG ZS. Sranje ogromno, doslovno šta god pogledaš je jadno. Sjedala su "kožna", a guma ko sa nogometne lopte, sve ide preko središnjeg ekrana koji je kriminalno spor, nisam tako spor uređaj sreo ne pamtim, motor nema snage, dobava rezervnih dijelova je u tjednima i mjesecima, ono što ima od rezervnih dijelova je skupo ko padavica, nije udoban.
Ma smeće.
Ti kinezi su oke za ekipu kojoj nije bitna kasnija prodaja, održavanje i kojoj je na autu najbitnija oprema. I to ne neka racionalna oprema, nego trpaj sve da ima.
BYD nije ni malo jeftin. Oni su neka kategorija iznad.Nisu svi kinezi isti i mislim da se ne može tako generalizovati.
Btw, ja sad bio 7 dana u Madridu i svaki dan sam vidio barem 30 komada BYD Seal-a. Meni predobro izgledaju.