C4, 1.4 VTi, by Cutac

Cutac

Prèkaroš
Starac prošao tehnički bez problema.
Malo je CO viši, tako da će dobiti novu lambdu i ispitivač se žalio na sajle ručne. To znam kakvo je i to takvo ostaje.
Pohvalio ga je za generalno stanje i za limariju pogotovo hehe.

Ako bih ga baš išao tetošiti, dobio bi i nove diskove i pločice iza. Nije ništa potrošeno, ali mislim da su diskovi umorni, razlika na zadnjoj osovini je 13% plus crne naslage pločica od potezanja ručne na vruće diskove.

Sem toga, koliko ja primijetim, lambda, zadnji diskovi i pločice, nove ljetne gume i to je to što traži od ulaganja.

Registriran će opet na oglase, pa ako tko dođe, dođe, a ako ne, ispod 4000 ga ne dam. Zdrav i koristan auto za manje od dvije plaće, nema šanse. Prije ću ga preraditi za nekakav rallycross ili nešto nego ga dati nekome za tako malo novca.

Phantom

Drajver
Starac prošao tehnički bez problema.
Registriran će opet na oglase, pa ako tko dođe, dođe, a ako ne, ispod 4000 ga ne dam. Zdrav i koristan auto za manje od dvije plaće, nema šanse. Prije ću ga preraditi za nekakav rallycross ili nešto nego ga dati nekome za tako malo novca.
realno polako pocni projekt jer te novce neces dobiti nikad, to je realnost. Pogledaj auto objave pa vidjet ces, slicni se prodaju od 2500-3000€. Da sve je zamijenjeno ali vecina kupaca gleda km, godiste, opremu cast izuzetcima 🙃

Milosh

Test
Tako je, kad prodaješ, godište i motor diktiraju 70% cijene. Kilometraža još 20, oprema 5-10%. Tako je kod nas, a vjerujem da je to isto. Na to što je sve zamijenjeno eventualno možeš izvući još par stotina eura, bez obzira koliko ti dijelovi i rad koštaju.

Cutac

Prèkaroš
Tako je, kad prodaješ, godište i motor diktiraju 70% cijene. Kilometraža još 20, oprema 5-10%. Tako je kod nas, a vjerujem da je to isto. Na to što je sve zamijenjeno eventualno možeš izvući još par stotina eura, bez obzira koliko ti dijelovi i rad koštaju.
Ne govorim ja o tome da ja vratim uloženo, nego da za moja primanja nema smisla dati zdrav i koristan auto za te novce. Auto koji stara može voziti još godinama ili koji može ostati za Zagreb, vrtićarenje i takve ****arije dati za tako male novce je po meni nelogično.

Radije se igram sa njim, nego to.
I ja navijam za rallycross preradu. :cool:
Trebam samo naći gdje ima rallycrossa kod nas :D

evo ja ti nudim 2000 pa da jednog opela zamijenim s citorenom :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Kojeg, trulog ili slupanog? :LOL:

toma

Active member
Ne govorim ja o tome da ja vratim uloženo, nego da za moja primanja nema smisla dati zdrav i koristan auto za te novce. Auto koji stara može voziti još godinama ili koji može ostati za Zagreb, vrtićarenje i takve ****arije dati za tako male novce je po meni nelogično.

Radije se igram sa njim, nego to.

Trebam samo naći gdje ima rallycrossa kod nas :D

Kojeg, trulog ili slupanog? :LOL:
Nijeda nije trul ali je jedan slupan hahahaha ma dao bi ti ja više, ali ipak sam se odlučio za kuhinju od 25k a ovo mi je ostalo :ROFLMAO::ROFLMAO:

Na vrh