Hm mislim da se kod nekih auta to može aktivirati, ne bi se iznenadio da možeš na VAG-u.
Da, preko VCDS-a znam da su se prije mogla čudesa izvoditi.
Vi'š vi'š... ja kad sam nekad pitao za skalu mene nagovarao na hondu i ostale japance 2.0
Da nemam VTS-a uzeo bih Mazdu 3, ali ovako mi nema smisla imati dva neudobna auta, a da od toga jedan bude i hrđav
Neka je sa srecom! Meni je skala jako ljep automobilčić!
Ako sam dobro upratio 1.0 benzin 115ks ? Mjenjac pretpostavljam manuelac ?
Kako se čine ti motori kod škodaca što se tiče održavanja i pouzdanosti ?
Hvala, hvala. Je, ručni mjenjač, 6 brzina. Koliko znam, motori su poprilično bulletproof, to me je i privuklo.
Kombinacija pouzdanosti, opreme, cijene i jako male količine modernih ****arija. Iako, danas sam parkirao pred zgradu i kreten me ukopao jer je lišće sa grma vidio kao prepreku i mislio je da ću se zabiti u nešto... Mrzim te ****arije.
To ima Scenic, korisno je ali treba uvijek imati na umu da će se zaključati. Ponekad mi se desi da se zaključa a nije još morao (npr iznosim stvari iz auta i zatvorim vrata umjesto da sam ih ostavio otvorena, i on se zaključa).
Majka je imala Megana sa karticom, kad god sam vozio, jako mi se sviđalo.
da, osim ako ne das app ( kod mene je Vw connect), preko telefona odkljucavam, zakljucavam ili pripremim auto prije dolaska na odredjenu temperaturu recimo 21 c...skratka sve info imas tamo..od parking pozicije, da li imas otkljuca auto, spustane prozore...bla bla..
Ma bježi. Jučer sam na poslu otvorio aplikaciju i vidim mogu ga otključati preko aplikacije. Reko nek ide u ****c, otključam ga, nešto se zblesira i neće ga zaključati. Šta onda?
To također mrzim.
Ja bih najsretniji bio da mogu uzeti C4 dvojku, novu (i da ****u prodam nakon 6-7 godina), ali sa 2.0 atmosfercem, EW10J4. I bixenonom.
Matrix ću večeras probati, ali ovo sve drugo je, po meni, glupost.