C4, 1.4 VTi, by Cutac

Cutac

Prèkaroš
El si to ispolirao far na C4?
Nisam ja, majstor je :ROFLMAO:

Crystal lightning (y)
Puno sretnih km od srca ti želim
P.S. nemoj napuhat preko 0,5;)
Neću, neću, išao sa c5 na pivu hehe

Hvala, hvala :)
Sretno i neka dobro služi (y)
Hvala!
čestitam Cutac, da te dobro sluzi 🙃

čekaj je to isto kao kod mene IQ LED Matrix ili ima druge fore...spustanje odnosno prilagoðavanje svetlosti prilikom nadolazecih auta je stvar koji bi morao imati svaki auto

Jes, matrix. Adaptivna duga, praćenje ceste, vidjet ću u petak više kad ga budem vozio doma navečer. Zanima me baš kakvi su farovi.

Sem toga, okej auto.
- Sjedala nisu neudobna (danas odvezao 100 km), ali nisu fotelje kao u c4
- Vozačka pozicija također, vrlo je švapska sa kratkom šajbom, navikao sam na c4 i VTS koji imaju dugački kokpit i šajbu i daju jako dobar osjećaj prostora i izoliranosti
- Ovjes je udoban i jako tih, motor se ne čuje, uhvatim se da sam u drugoj na 4000 okretaja u normalnoj vožnji jer ga naprosto ne čujem. Gume su relativno glasne, ali je pitanje koliko je to subjektivno radi jako tihog motora. Na 100 na sat se doslovno ne čuje razlika ako je kvačilo spojeno ili ga pustim u ler
- Audio sustav je tako tako, moram se igrati sa postavkama, ali za sada beživotan u odnosu na Alpine u c4 i JBL u VTS
- Preglednost dobra, kontrole intuitivne i jako ugodne pod prstima/rukama
- Farovi ne znam kakvi su, ostatak opreme isto, nisam stigao ništa drkati, ali i nema ništa posebno
- Virtualni kokpit/ekran je fora, ne zaostaje za VW-ovim ništa posebno
- Kvačilo, mjenjač, kočnice su totalno beživotni, nikakav osjećaj niti išta, ne znam šta radim i gdje sam
- Motor je super. Tih je i ne bih nikad rekao da je 1.0 turbo, ide dosta bolje nego c4 npr., sa puno manje truda i nikakvog gaženja. S druge strane, u odnosu na VTS ne treba ga razvrtavati, ali ne nudi onaj osjećaj moći pod desnom nogom. Na VTS na kojim god okretajima (iznad 2000 istinabog) stisneš gas, imaš osjećaj da nikada neće prestati vući (i onda vuče do skoro 8000 okretaja, linearno).
Ovaj je još frišak, tako da nema punog gasa, o tome kasnije.

Sve u svemu, čini se sasvim solidnim na prvu.

Zasad imam ove slike s parkinga ispred zgrade. Baš mrzim držati aute pred zgradom...
Ide ona u Sisak u garažu dok ne riješim parking u ZG.

E i btw. super mi je što je u popisu opreme pisalo da nema senzor za kišu, osim u Monte Carlo opremi (koja ima sportska sjedala i ovjes...), no danas na kiši se pokazalo suprotno, ima senzor :D
1747858887326.png
1747858907783.png

Inače, ovo je prijevoz za ZG, koji nema problema sa parkingom :)

1747858929368.png

Cutac

Prèkaroš
kako misliš riješiti parking u zg?
Odseliti :D

Gledam garaže ili neki stan pokraj Arene.
S jedne strane mi se ne da ići za Sisak kad mi treba auto, a sa druge mi je motor sasvim dovoljan, osim zimi, radi soli na cesti. Drugi problem je što mi se vozi Škodu sada, a ne smijem jer ću izgubiti parkirno mjesto :ROFLMAO:

moja nikad nije na parkinzima....užasavam se toga
Također, uvijek gađam paralelna mjesta jer nema nikoga pokraj mene. Sa c4 mi je sada preporod (onaj period dok je bio u voznom stanju) jer me boli ****c gdje ću ga zavesti i šta će mu raditi.

I dalje smatram da je najbolji daily auto onaj od 1000€.

Cutac

Prèkaroš
najviše tu i neku drugu uključujući moju scalu ubijaju felge....neusporedivo bolje izgleda sa 17 felgama
Jep, sviđaju mi se ove 17-ice
1747903715206.png

i ove 18-ice
1747903731721.png

Ali sam odlučio naručiti ove 16-ice koje imam radi udobnosti. Da su mi lijepe, i nisu baš, ali jebiga, laganini gledam oglase i ponudu, lako ih zamijenim.
E da, dobio sam GY Efficient grip, nisam dobio Nexen ili TurboLing 2000, srećom.
1747903844156.png

liberty

Well-known member
naručiti 16 - koliko dođe ta original 16 felga po komadu?
ja sam ju bio dobio s Nexen - ugodno sam se iznenadio s Nexen ali sam na nju stavio cjelogodišnje gume

meni su adut bile jedne crne + polirane 17 original felge.....ali ne mislim na taj način ulagati u auto.....uglavnom na bijeloj bi odlično stajale

Cutac

Prèkaroš
Ne znam koliko je, došla standardno s autom.

meni su adut bile jedne crne + polirane 17 original felge.....ali ne mislim na taj način ulagati u auto.....uglavnom na bijeloj bi odlično stajale
Također smatram da ima jedna takva felga koja bi brutalno stajala na crvenoj scali.
1747904980319.png

Ali isto, ne želim to napraviti od scale. Imam VTS i Hondu za gušt, Scala mora biti od A do B i nazad i to je to.
Nego šta hehe

A malo mi je presvijetla...

liberty

Well-known member
da to je to, otprilike, tj. na redizajnu je to taj tip felge
crna maska joj puno bolje stoji....taj krom oko maske je meni bezveze i na mojoj - malo mi je krom zastario, ali opet.....ako je maska crna, felge bi trebale biti efikasnije itd.
što kažeš to nije auto toga tipa

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Da, djeluje skoro narančasta na fotkama... al dobro joj stoji. Čestitke.
Al radi ovog Pola pokraj nebi mogao spavati :)

Cutac

Prèkaroš
Ja sam namjerno, tj. ciljano htio krom detalje jer je ovo 1.0, a crno je kao "sportski" štih. Plus sam uzeo kromiranu lajsnu oko prozora, to se ne vidi na slici. Fotkam ju danas iza posla, preparkirao sam ju na bolje mjesto.

Da, djeluje skoro narančasta na fotkama... al dobro joj stoji. Čestitke.
Jako je svijetla na fotkama, a ne sjećam se uživo kakva je, vidio sam auto dvaput na 5 minuta :LOL:
Al radi ovog Pola pokraj nebi mogao spavati
Jebiga, šta da mu radim...

Na vrh