Franzg
New member
Pozdrav svima, ime mi je Fran i vozim citroen c3, 2004.godište . Auto je kupljen 2010.godine sa samo 20,000kilometara. Sada ima 80 i nesto tisuca, i na njemu sam napravio par dorada sto mozete vidjeti na slikama. Prvo je stavljen crni mat krov, zatim crne crte, sa strane imam broj 13 na staklima (moj najdraži broj
) , zatim su ratkape pošpricane u mat crnu. Èesto putujem s njim bio je na mnogim lokacijama, meni najdraze putovanje je bilo ono u Monte Carlo
.
Prije par tjedana stavljen kod Matusa novi materijal na volan, kombinacija alkanatare i kože, vrhunski odrađeno, preporučam ih svakako (bira se kombinacije kože, alkantare, biraju se koje boje ce konci biti i na kraju to fenomenalno izgleda (u garaži pod slikama mozete vidjeti). Prekjučer stavljen prednji znak u crno pomocu plati dippa
Svemu u svemu s autom sam zadovoljan, bilo je naravno i problema, otiso je kuplung na 65 tisuca
, pukla je prednja opruga (klasika citroen c3), dovod goriva i motor alnasera također...to su bili glavni kvarovi
U garaži možete vidjeti slike
Sljedece sto bi bilo u planu su felge, dvoumim se izmedu 16" ili ostati na 15", uzimao bih mozda one original citroen c3 od exclusive modela, ovakve:
pa ih špricao u crno, ali otom potom...te eibach opruge su također u planu jer me zivciraju ovakve citroenove za koje nikad neznas kad ce puknut
Prije par tjedana stavljen kod Matusa novi materijal na volan, kombinacija alkanatare i kože, vrhunski odrađeno, preporučam ih svakako (bira se kombinacije kože, alkantare, biraju se koje boje ce konci biti i na kraju to fenomenalno izgleda (u garaži pod slikama mozete vidjeti). Prekjučer stavljen prednji znak u crno pomocu plati dippa
Svemu u svemu s autom sam zadovoljan, bilo je naravno i problema, otiso je kuplung na 65 tisuca
U garaži možete vidjeti slike

pa ih špricao u crno, ali otom potom...te eibach opruge su također u planu jer me zivciraju ovakve citroenove za koje nikad neznas kad ce puknut