Mišljenja sam da autu treba dati sve kaj treba i tjerati.Penzionerska vožnja nijednom autu nije dobrodošla i nikad ni neće,ko što neko reče.Ja sam kupio C4 sa 130000 km,7 godina star.Napravio kompletni servis i gonjaj.Ne saltam ga ispod 2000 okretaja,potrošnja je možda pola litre viša nego da šaltam po tome kak kompjuter govori.Okretni moment tog motora je najizraženiji oko 1800 okretaja i ispod toga nema kaj tražiti.Imao sam prije ovog jedan auto,marka nije bitna,pazi,mazi sim tam,kak bi se reklo,krvi sam mu dal,pa otišla automatska getriba samo tak,začas se čula bregasta,pa tandem pumpa,cukanje ujutro,ma mogo bi do jutra nabrajati,uvijek u ovlaštenom održavan,čuda.Dvije getribe riknule do 175000 kad sam ga prodal.Kaj hoću reči je to da sve te hrpe željeza,plastike i malo spužve me u današnje vrijeme jako živciraju,jer su veoma sposobne izbiti krznene životinje iz novčanika.Ovaj auto namjeravam voziti par godina dok ne ode kredit itd.,naravno ja bih volio novog,ali ne ide,a i pitanje je koliko je to isplativo,za ovog sam dao 7500, novi je bio 20000 eura,a kad ću ga prodavat neću puno izgubit.Mislim da je računica očita i jasna,a ako rikne nekaj vitalno u narednih 50000 tisuća zlobnici će reči "evo ti ga sad",ovi drugi da sam pehista.Znači,samo ti to goni,nije on predviđen da odmah krepa ako ćeš preć 150000.