1587 VTS
New member
Jesam ti rekao da neces izlaziti iz njega, a zena da ce na posao morati berlingomberlinga uopće ne vozim poo gradu više
samo otvorena cesta
Jesam ti rekao da neces izlaziti iz njega, a zena da ce na posao morati berlingomberlinga uopće ne vozim poo gradu više
samo otvorena cesta
ejJesam ti rekao da neces izlaziti iz njega, a zena da ce na posao morati berlingom'bem te luda, sta me ne poslusa pa da si jos uzeo HDi..
ma znamA sad se samo siti C1 kojeg si razmisljao kupiti pa procijeni di je jedan, a di drugi, to su dva razlicita planeta![]()
Bas tako, od pocetka to govorim. Ajmo staviti i opremu na stranu, al, brate, kad vidim gol lim na vratima, golu sipku mjenjaca kao na ficeku, auto bez zatvorene ladice u kabini i jos niiiiiiiiz detalja, da ih sad ne pisem, i 50 tkn mi se ucini previse :hm: Hitno trebaju novi model ako namjeravaju konkurirati u tom cjenovnom razredu!da košta 50.000 kn, bio bi dobar izbor, ovako je razlika od nekih 2.000 EUR premala (a nema 6 zračnih+zavjese, nema limitatora, tempomata, daljinski za radio itd.)
navodno izašao redizajnBas tako, od pocetka to govorim. Ajmo staviti i opremu na stranu, al, brate, kad vidim gol lim na vratima, golu sipku mjenjaca kao na ficeku, auto bez zatvorene ladice u kabini i jos niiiiiiiiz detalja, da ih sad ne pisem, i 50 tkn mi se ucini previse :hm: Hitno trebaju novi model ako namjeravaju konkurirati u tom cjenovnom razredu!
Eto, ko da sam znao!navodno izašao redizajn
eno nove teme!![]()
onaj vlak s dizelskom lokomotivom ili? ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFLjučer je po putu bilo riding on the storm
pula-krapinske toplice 320 km od čega 250 km autoputa
za 2h i 55
ko vlak ide
po bc potrošnja 7,5 litara
rijetko ispod 120-130 kmh
na samo par mjesta ubrzano do 150 kmh
najboljši auto........................
zamisli da u njega uspipaš ložu:onaj vlak s dizelskom lokomotivom ili? ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL
Mi smo kupili "isti" automobil jučer (13.01.) i u prometnu su nam pokušali staviti EURO 4kupio novi berlingo 1.6 hdi 92 ks EURO V
i to onaj s nanjovijim motorom hdi, dakle 8 ventila, 1 bregasta
Hvala Tec, mislim da je misterija riješena: http://www.citroenforum.hr/citroen-berlingo-iii-128/1-6hdi-2011-euro-4-ili-5-a-1542/#post38725Oznaka motora su 3 znamenke i to 6,7 i 8
Ja ti kazem da imas euro 5
multispace + metalik lakahoj Libre - nego nisam te upitao - koju opremu ima tvoja big mamma?
još uvik si zadovoljan?
kaj se ide skijat ?ovaj mjesec Big mammu očekuju snježne radosti
E dobro je.ovih dana hvatam 15.000 km