Ax 11 tge 1.1 by RI-222

deda

New member
Nema dotezanja poslije,ali šarafi moraju obavezno biti novi,kada se jednom stegnu više nisu za ponovnu upotrebu.Nazajebavili su se mehaničari i vlasnici upravo zbog toga,jer to nisu znali ili nisu htjeli slušat.

deda

New member
Ako pušta u cilindar raspaliće brtvu do kraja i to kad se najmanje nadaš.U svakom slućaju treba naći kamo voda nestaje.U ovakvom slućaju pari na auspuh i kad je motor zagrijan,pa možeš po tome vidjeti.

RI-222

Member
Pregledao sam sve,znaci kad je hladan razina vode je na pola,onda ga upalim i zadimi nakon verglanja(bijeli dim) pa prestane dimit,kasnije dimi samo ako nabijam gas jace , kad se zagrije ugasim ga nakon sto se ventilator ugasi , skinem cep od vode nakon 10 min i razina vode je visa(dosta)od pola posude.
Nisam nigdje primjetio da slini ili isparava neka cijev ili hladnjak.
:hmmm:

RI-222

Member
Opet malo promjena,na auto stavljam blatarice naprijed,ispjeskarila su se vrata jer je kotac dosta vani,moram rijesit zmigavce,masa ne zeza kolko mi se cini,skidam rezervoar i mijenjam sve gumene cijevi jer pustaju gorivo,i sutra vracam original usis,jer se nemogu vise vozit ovako dok smrdi sve po benzinu,kroz filter smrdi benzin i dok se vozim iz haube taj miris ulazi u kabinu dok je otvoren prozor,uvijek posla oko ax-a:p

RI-222

Member
Kupio sam bijele zmigavce(55kn komad),jedno grlo jer mi nije pasalo na nove zmigavce i dvije cijevi jer sam vratio nazad original usis,gljivu prodajem jer mi nema koristi od nje nikakve.

gox

New member
Bolje mu stoje ovi bijeli! Šta ti je sa filterom? Ima neki razlog zašto si ga maknuo osim onog što se benzin osjeti?

RI-222

Member
maknuo sam ga zato sto se osjeti benzin,ali sad bolje radi i brzi je malo:)
filter bez kutije je glupost,danas sam bio u zg do jaruna i do varazdina pa nazad do rijeke,dosao doma auto trokira i potrosio dostta ulja:mad:
sutra kod mehanicara idem.

RI-222

Member
sad sam jedva dosao doma sa autom,poplava u rijeci,usla mi voda u auto i poceo se gasit motor,je moze bit sta ozbiljno?(mislim na motor)

Krky

Lakerski profesionalac
sad sam jedva dosao doma sa autom,poplava u rijeci,usla mi voda u auto i poceo se gasit motor,je moze bit sta ozbiljno?(mislim na motor)
Razvodna kapa ti se zarosila, malo sa krpicom ili fenom i dalje ti to teraj:D

RI-222

Member
voda mi je bila i do haube jedan trenutak,jbg morao sam se zaletit da prodem,i mislio sam da je ensto sa paljenjem ,samo da mi nije u filter uslo:shock:

Na vrh