Tocno tako,jos amortizeri i opruge i jos me nijedan nije u zavoju mogao pratit a da nije kratioYokohama a539... mmmm
S tim autom i s tim gumama prolaziš zavoje sa smješkom na licu!
Ne trebaju mi zvucnici, ne bi ni cuo muziku od lonca pa mi je svejednoSvaka čast :stovanje:..ti to doveo u bolje stanje nego kad je bio novi :shock:
Jedino ti još zvučnici u vratima fale![]()
Dvije stvari koje bi obavezno morao ugraditi -i da ponovim zadnju sliku jer je malo ispala
1.znam, po to moram jos otic do dede ako ima ili na otpadDvije stvari koje bi obavezno morao ugraditi -
1. naslon za glavu vozača
2. turbina od fiata una turbo![]()
ah ti citroenievo ax opet trosi vodu, a brtva glave i sve je mijenjano,mozda slini na neku cijev pa ishlapi od topline![]()
previse je toSve izgleda dobro samo voda nestaje ,nadoljevam svakih 300km pola litre.
imam kad zaverglam nakon duzeg stajanja pa dimi nekih 10 sec,a zna se vidjet i kod jaceg gasaprevise je to
jel imas bijelog dima na auspuhu
moram pitat mehanicara,pa javim.Jeste li stavili nove šarafe glave kod mjenjanja brtve?
znaci da ti voda probija u cilindar,ocito ne puno ali dovoljno da se lagano gubiimam kad zaverglam nakon duzeg stajanja pa dimi nekih 10 sec,a zna se vidjet i kod jaceg gasa
pagkuda se ideš kupati? uvala scot?![]()