Ne. To bi tek, suprotno uvriježenim mišljenjima, poskupilo proizvodnju, pa čak i kada bi u istoj tvornici imali različite linije proizvodnje, opet bi bilo neisplativo. Teorija o različitoj kvaliteti u proizvodnji su dio folklora i balkanskih teorije zavjera.razmišljanje kakva je situacija s Citroenom da li i oni rade lošije i u posebnim tvornicama aute za sebe a posebne za Balkan i istok.
ima i toga, npr. renault sa svojim tvornicama u turskoj, ali ono na što ciljaš "je li isti citroen za EU i balkan" ovisi skoro isključivo o opremi, koja od istog modela može stvoriti dva različita auta.Ja sam baš mislio kako određene tvornice rade za određena tržišta te prvenstveno na razliku u kvaliteti ugrađenih materijala.
To ima puno logike i zvuči potpuno vjerovatno.razlika postoji .... a radi se o sledećem ... kada karoserija ide na antikorozivnu zaštitu ... prvih , recimo 1500 školjki , koje prodju kroz bazen sa kiselinom ( ili šta li se danas već koristi ) idu na EU tržišta a ostatak na istok
Eto nas opet na početku.prvih , recimo 1500 školjki , koje prodju kroz bazen sa kiselinom ( ili šta li se danas već koristi ) idu na EU tržišta a ostatak na istok ( u današnje vreme tu spada i balkan
Kaj su plate u gumi? Slojevi? I to se vidi tak golim okom? Ste slikali?kod mene je ekipa za okladu razrezala gume iz njemačke i iz hrvatske isti model različiti broj plata.
Dakle, ti si išao tamo da bi nadgledao kako popravljaju tvoj auto, a onako usput su ti ispričali i pokazali na koji način varaju jedan dio kupaca?prvih , recimo 1500 školjki , koje prodju kroz bazen sa kiselinom ( ili šta li se danas već koristi ) idu na EU tržišta a ostatak na istok ( u današnje vreme tu spada i balkan . na žalost , kupovna moć stanovništva ). znam to , jer sam išao lično u VIGO
Najzanimljiviji dio nisi spomenuo.bjelivuk upravo je to način na koji se danas štedi kod mene je ekipa za okladu razrezala gume iz njemačke i iz hrvatske isti model različiti broj plata. Sve se proizvodi različito jer eto mogu.
Bilo bi fora se organizirati na forumu, pa uzeti po jednu premium gumu iz DE i istu s istim DOT-om takvu u HR, pa pod pilu. :angel:Koja je guma ne znam prošlo je to već par godina a to mi je kolega bio u ekipi koja je rezala gume.
Da mislim da bi bilo fora.Bilo bi fora se organizirati na forumu, pa uzeti po jednu premium gumu iz DE i istu s istim DOT-om takvu u HR, pa pod pilu.