Online auto osiguranje (Osiguraj.me Kompare)

Franz

Well-known member
Kaj mislite? Kakva su vaša iskustva?
Osiguraj.me ti radi s AS osiguranjem. Nisu jeftiniji od Save.
Sava je trenutno najjeftinija. Možeš ih ugovoriti direktno preko njihovog weba ili Kompare. Mislim da je čak iz nekog razloga ugovaranje preko Kompara jeftinije.
Traži ponudu još i na Osiguranje24.hr
Tamo sam za 120kW dobio ispod 1300
 
Kad sam prodavao auto prošle godine, kupcu dam policu moju sklopljenu preko kompare.hr (mislim da je Sava osiguranje). Čovjek se uplašio da polica nije valjana kad je vidio cijenu. Pa sam ga uvjeravao da je sve OK, da postoji online kupovina police koja je jeftinija. Mislim da je cijena bila pola one koju je on plaćao za auto sličnih kW (istina je da je moje registarsko područje dosta jeftinije od njegovog pa je i to valjda stvorilo razliku).

Preko 5 godina ja svake godine odradim police preko kompare.hr. Prvih godina je znalo biti problema na tehničkom jer ne bi našli policu u bazi, ali zadnjih godina sustav funkcionira odlično.

Ja čak nikad niti ne znam koja je osiguravateljska kuća kod mene. Fascikla je zelena pa mislim da mi je i ove godine Sava. Ne znam, nisam nikad obraćao pozornost. Uglavom, za 80 kW me uvijek koštalo oko 890 HRK, a sad za 125 kW je oko 1150 HRK (imam neke nadoplate za zaštitu bonusa, pomoć na cesti, dodatno osiguranje putnika, ne znam ni ja napamet šta je unutra).
 

zdeslav1967

šofer
Donator foruma
Dečki, hvala vam svima! ivan222 ivan222 i Franz Franz pogotovo

Traži ponudu još i na Osiguranje24.hr
Hvala ti na osiguranje 24. Pojma nisam imal za njih. Prek njih je najjeftinije. Čak za 100 kuna u odnosu na kompare. I čak 280 kuna neg dirketno u Savi.

I 320 kuna je razlika od najjeftnijieg fizičkog posrednika u ureda do osiguranje24.

1. osiguraj.me - izbjegavati. Kad upišeš podatke, dobiješ neku bajnu i nadrealno nisku ponudu. Mam budi sumnju. To je cifra bez osiguranja putnika, bez zaštite bonusa, kad si kreneš naručiti, op, još denu ti gore 350 kuna na ponuđenu cifru za ovo nabrojeno. A onaj bonus od 250 kuna s crnojaje nek si zabiju kam god im paše. :) Polica je prek AS osiguranja, koje možete odmah dirket i prek njih ugovoriti. Isto online. Tak da ne znam kaj bi se zajebaval s posrednikom na crnogorskoj domeni.
2. Kompare - klasika, nema kaj. Odma dobiš ful cifru. Ali nisu najjeftiniji
3. Osiguranje24.hr - najjeftiniji sa zaštitom bonusa i osiguranjem putnika.

Samo i ovo s osiguranje24 treba uzeti z rezervom za iduću godinu. Pretpostavljam da su sad meni, jer sam prvi put kod njih, dali jeftinije, dogodine bu fol malo skuplje, a nekom drugom bu jeftinije i tak. Sve u svemu zadovoljan. Platil karticom. Polica u već u inboxu. Ostatak stiže poštom.
 

zdeslav1967

šofer
Donator foruma
Više Sava nije najjfetnijie osiguranje. Wiener ju je maknul s prvog mjesta. :) Isti osigurani rizici u Wieneru skoro 100 kuna jeftiniji neg u Savi. Danas sam primil sve ponude za drugi auto. Sto kuna nije puno, al veseli. :)
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Nedavno riješavao osiguranje, Triglav ispao najjeftiniji u mom slučaju, kod komparea. Osiguraj.me se javili tek dan kasnije, sa dosta višom cijenom... Neznam dali to ima veze sa onim njihovim glupim popustima u određenim danima u tjednu
 

Mirage

Well-known member
U čem je kvaka? To je u grupi do 86kW Nemrem nigde dobiti ispod 1100
4 registracije u obitelji, pro vozač...
Imam i ja 3 registracije sve su na moje ime.

Berlingo je 73 kw

Još registriram astru i imam i kamion na svoje ime.

Sve radim preko kompare već godinama moj savjetnik me nazove kada je istek blizu i to je to.

Uzimam osiguranje vozača i putnika i zaštitu bonusa.

Mogu sutra staviti sliku police.
 

zdeslav1967

šofer
Donator foruma
kvaka je u regiji
Bravo! Mozak mi ne dela. To je to. VŽ je regija opakih vozača. :D
Ti koeficijenti reginalnog prometnog rizika su običan kriminal. Treba delat procjenu po osobnom riziku vozača za, kaj znam, X kriterija, ne. Godine života, godine vozačkog staža, profi vozač da/ne, recidivizam i broj prometnih nezgoda... A ne kaj je prosek regije, pa smo svi jednako rizični na cesti.
To stvarno je skupo, ja sam u Croatiji VTS-a sa 130kW osigurao za 1200.
SK, PŽ je kaj i DA. :)
 
Na vrh