Moj VTS :)

Cutac

Prèkaroš
Hahaha ma sve pet. Nisam bas imao vremena i volje pisati ista, ali kad ste se zabrinuli, ajde:whistling:
VTS osiguran za 1800 kuna, registracija istekla jer sam lijen pa se sada vozim u neregistriranom autu(danas budem registrirao).
C4-ju je ulje na 100%, ne znam sta curi, to cu kroz koji tjedan provjeriti, iskreno me zaboli za to. Ali ajde, malo se iskupio kada je dovezao TV i pelete iz Peveca :D

Danas sam vozio Mondea kojeg sam upikirao i malo mi je previse sportski, a kraj VTS-a mi stvarnone treba nesto tvrdo.
Ali da, ne pišem jer za sada ništa ne radim, a ne pratim forum jer ono slobodnog vremena u danu odmaram:D
 

dekiiii

Active member
Što sam Vam rekao? Ha?:whistling: Cutac, nakon Citroena (dobro ne VTS) sve će ti biti tvrdo to znaš i sam.:zzz: Nadam se da si se odmorio, jer kiše su prošle, trava će se i kod nas zazeleniti, ako nisi nabrusio noževe na kosilici, požuri, jer ćeš uskoro morati slušati surround zvuk iz auspuha :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:.
 

Cutac

Prèkaroš
U subotu sam kosio, ali kisa prekinula. Ispod vocnjaka je divlja trava(korovi, zbunovi i tako to malo jace) i em trimer nije imao snage(a na karburatoru nema vijka za smjesu), em je struna pucala svako malo. A ostatak moram trimerom skratiti i tek onda kosilicom. Da se ubijem...

A da, malo gledam aute, cisto da znam kakve su opcije na trzistu.

A Mondeo je 2016., karavan, dizel :oops: 180 konja, ali rucni mjenjac.
 

dekiiii

Active member
karavan, dizel 180 konja
Nemaš se čega sramiti! ;) Sve je to dio života. :D Zabrini se kad ćeš se ponovno vraćati benzincima, jer krug ide: najprije VTS (mladost: višak estrogena,...kasnije tiha patnja) pa karavan, dizel 180 konja (zrele godine: razum,obitelj,...), low entry benzinci (seniori: dućan, doktor, prijatelji na groblju,...) :hm:

Zato, :sise: dok nije kasno da ne žališ kad više nećeš moći :D

Reci slobodno okvire, preferencije (nemoj se sramiti) pa da, ako netko naleti ili zna u svojoj okolini nešto interesantno, da te upozori.:palac-gore:
 

Cutac

Prèkaroš
Zabrini se kad ćeš se ponovno vraćati benzincima
Ma ja ne želim dizela, želim benzinca :D
Želim benzinsku limuzinu sa 160-200 konja i automatskim mjenjačem, ali toga naprosto nema kod nas.

A okviri za rabljeni...
Tako 140-180 konja, ispod 80-ak tisuća kilometara, D segment, automatik(poželjno), barem LED svjetla(poželjno xenon ili pametni/aktivni LED), grijanje sjedala i cijene do 18 tisuća eura.
Ako uzimam, najbitnije mi je da vidim razliku. Da ima više snage nego c4, da ima bar nekakvu "pravu" opremu(napredniji farovi, grijanje sjedala) i da je tih na 130-140.

Kod c4 mi je najveća mana buka na autocesti. Nije ništa glasniji od ostatka klase(Astra, Golf, ...), ali to ne znači da nije bučan.
 

mengela

Well-known member
Donator foruma
LOL Nemoj to više radit, ima ljudi preplaćenih na tvoje teme.
..daj materi, komšiji il nekom da nesto našvrljaju mjesto tebe :D
 

Ax boy

Well-known member
Vidite ovo ekipa, to je za Cutaca našeg. Hahahahaha koji je motor u tvom kolega?
https://i.postimg.cc/J4g655FD/Screenshot-20190520-223359.png
 

dekiiii

Active member
Ajdmo sad udrit po oglasnicima da mu nađemo neki C5 140-180 konja, ispod 80-ak tisuća kilometara automatik(poželjno), barem LED svjetla(poželjno xenon ili pametni/aktivni LED), grijanje sjedala i cijene do 18 tisuća eura. :) Ne smijemo dozvolit da ode na Ford, VW, BMW,...forum :eek: :gaah: :eek:
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
A Mondeo je 2016., karavan, dizel 180 konja, ali rucni mjenjac.
Jel kakva sportska oprema ovjes? Meni je taj zadnji Mondeo baš suprotan dojam ostavio, vrlo udoban i prostran auto... no nisam ga baš puno vozio, što je je
 

markan1000

Well-known member
Meni je taj zadnji Mondeo baš suprotan dojam ostavio, vrlo udoban i prostran auto...
isto tako, često se vozim u jednom, tako sam i u četvrtak putovao na more s Mondeom (kao suvozač), uglavnom niti blizu mi se nije učinilo tvrdo auto
 

Cutac

Prèkaroš
Milosh kaze da ima ST look, ali da ne bi trebalo biti nista mijenjano na ovjesu. Prodavac kaze da nije sportski.
Jucer sam vozio VTS-a i Mondeo me se nije dojmio u odnosu na njega po pitanju udobnosti. Mislim OK je auto ali nije nista posebno, nije mi se svidio bas.
 

markan1000

Well-known member
Sorry, tek sam sad skužio da ti pišeš o zadnjoj generaciji Mondea, s tim modelom nemam iskustva. Ja sam pričao o predzadnjoj generaciji koja mi je bila pravo otkriće baš iznutra po udobnosti i prostranosti, toliko da bi čak i oprostio što izvana baš i nije najljepši auto
 
Na vrh