C4 1.6 HDi 68/92 BVM COLLECTION - White

Silentshoot

Active member
Za otvaranje gepeka nije nelogično,nego u postavkama kompjutera se to mora namjestiti,imaš opciju kada otključaš što će se otvoriti, malo potraži mislim da se to tamo namješta...za ovo s prozorima, ako otključaš auto, i ne otvoriš niti jedna vrata on se sam zaključa, a ako želiš i dignuti prozore moraš držati dugo gumb...nemože on baš svima udovoljiti,sve je to normalno,samo nekome je praktično,nekome ne...bez puno brige...sretno s autom...
 

ZlatkoC4

Well-known member
U biti auto te super služi kao što sam i očekivao.:hello:
u postavkama možeš namjestiti da ti se otključavaju samo vozačeva vrata. a sve drugo je zaključano, tek na drugi dodir otključavanja ti se otključavaju i ostala vrata. srednja tipka gepeka služi za to da kad je auto zaključan možeš samo njega otključati tom tipkom.
ja mogu dizati i spuštati prozore i auto ti se automacki sam zaključa ako si ga na ključu otključao a nisi niti jedna vrata otvarao. ako pak poslje otključavanja otvoriš i zatvoriš vrata auto se neče zaključati.

tupi udarac koji si čuo ti je možda razlog što si izvadio onu spužvu iz gepeka na podu za rezervni kotač. pa ti onda prenosi zvuk. 2,5 nije previše za zadnje kotače ako imaš tereta. ili osoba.
 

ZlatkoC4

Well-known member
nema druge več do kad se nađemo na susretu, da vidimo u kojim nijansam je razlika u autima:D
uz čašicu razgovora:grin:
 

NodiSa

RajvoSa
Hvala @bijelivuce...
Ima i onaj veci na vrhu otoka a koji je veza sa juznom stranom s tim sto je taj gore dosta siri a bogme i duzi. Inace taj veci spaja Zavalu, Svetu Nedjelju i Ivan dolac sa Jelsom i ostatkom Hvara.
A u Podstini ima i odlican ronilacki centar ujedno i skola ronjenja pa ako koga navede pit nek se zna... Predsjednik Vam ima vilu tamo, Mesic je tu stalno boravio...
 

NodiSa

RajvoSa
Htjedoh u garazu dodati slike u rubriku Motor al nece... (samo odvrti kao da radi upload al ne prikazuje fotke!!!)
Evo ih ovdje:
1.6 HDI 92KS





 

ZlatkoC4

Well-known member
Mooraš napraviti novu garažu. Tako sam i ja htjeo prije. Ali i bolje da su ti slike ovdje u moj C4.
Kakva je to folija na ovoj plastici od kablova na bateriji.
 

ZlatkoC4

Well-known member
sad su ti ovi u salonu dužni piće jer radiš njihov posao, pa ti odmah traži i za nas da popiješ jer smo te mi uputili :D
 

NodiSa

RajvoSa
Kod mene je dio unutrasnjosti bio u celofanima, displey, B konzola, zadnji dio oko pojaseva... Fakat je odlicno odljepljivat, onaj zvuk... :):whistling:
 

NodiSa

RajvoSa
@ZlatkoC4 juce je skinut i taj preostali celofan iz prostora motora :cool::)
Prosle sedmice sam nakon 1047 km tankao 51,19 l dizela. Po BC je potrosnja bila 4,6 l/100km a po racunici ispadne 4,89 pa zaokruzi na 4,9 l/100km. Super mi je to ali mi se cini da je odstupanje malo Veliko, kako je kod Vas???

... a evo i jedne fascinantne brojke nakon cca. 100tinjak predjenih kilometara,

ali da naglasim da je blaga nizbrdica u pitanju od 20ak kilometara pa sam ga malo prevario :whistling:

A juce interesantna brojka

bolje bi bilo da sam uhvatio 2222 ali znao sam da cu biti u krivinama...
 
Posljednje uređivanje:
Na vrh