Meni su rekli da ne trebam mijenjati lanac sad na 80k nego na 200k. Auto je znaci sad 9 god.lanac svakih 10 godina
preko 7.000 EUR za Citroena benzinca starog 9 godina? Bez uvrede, ali onda onaj drugi vrijedi i preko 9.000.pa bih mozda mogao dobiti 50-55
To su zelje samo, realno vjerojatno nece nitko dati.preko 7.000 EUR za Citroena benzinca starog 9 godina? Bez uvrede, ali onda onaj drugi vrijedi i preko 9.000.
Moje mišljenje :ja bi radije zadržao svoj auto sa svim potencijalnim, budućim problemima nego kupio, možda, bolji auto od nepoznate osobe. Izuzetno, od nekoga koga dugo poznajemPo dodatnim info koje sam skupio, lik je taj auto platio oko 10, mozda je spustio na 9,5 tisuca eura, a godinu nakon toga i 15 tisuca km trazi 9 tisuca eura. Mislim da je previse to.
To su zelje samo, realno vjerojatno nece nitko dati.
Jel to znači da ti Newport ne treba?Moj isto ima 2 seta, 18 i 17 (ds4 i c4) plus panoramu koju jako volim (replika na raniji post), pa bih mozda mogao dobiti 50-55. Zato volim svoj auto, ali ovaj je isto krasan!
Vratit cu se na ovaj post ako ga kupim.Jel to znači da ti Newport ne treba?u slučaju da uzmeš dizla..ofc.
![]()
Ovako, godisnje radim oko 9 tisuca, 70% otvorene ceste ali u zadnje vrijeme vise po gradu. Citao sam da je grad problem za fap/dap filter, koji god da taj ima.Moja računica kaže da se kupnja polovnog modernog dizela isplati ako je:
a) godišnja kilometraža barem 15.000 (s tim da ja idem i na 20+)
b) vožnja uglavnom po otvorenoj cesti
c) prosječna brzina barem 40 km/h
Ili ako ne kupiš, javi, da idem huntat čovjeka samo felneVratit cu se na ovaj post ako ga kupim.
Inace i ds4 izgledaju bajno.
Takve ja imam.Ili ako ne kupiš, javi, da idem huntat čovjeka samo felne
Ovakve? Pa u biti da, vrlo su slične.
https://www.njuskalo.hr/alu-felge/citroen-ds4-original-alu-felge-18-gumama-oglas-29246889
Koliko iznosi godisnji servis? Jel kao na benzincu?Uz redovno održavanje.