drago_st Well-known member Donator foruma 16. Listopad 2021. #82 mengela je rekao: 85l brale Više... Nije bia skroz prazan ..al svejedno je zeznuto vrime doslo
drago_st Well-known member Donator foruma 7. svibnja 2022. #83 Slabo smo se vozili ove godine, ne znam jesam li presao 1000 km .. Poceo je teze palit, trebam ga zaverglat 2-3 puta da upali..cini mi se da ne cujem odmah pumpu goriva.. I zadnji bombe su gotove, tvrd je ko kamen.
Slabo smo se vozili ove godine, ne znam jesam li presao 1000 km .. Poceo je teze palit, trebam ga zaverglat 2-3 puta da upali..cini mi se da ne cujem odmah pumpu goriva.. I zadnji bombe su gotove, tvrd je ko kamen.
Tanaja "Max. utegnut za vozit" 7. svibnja 2022. #84 drago_st je rekao: Poceo je teze palit, trebam ga zaverglat 2-3 puta da upali..cini mi se da ne cujem odmah pumpu goriva.. I zadnji bombe su gotove, tvrd je ko kamen. Više... Oćeš li to riješavat? Kakva mu je sudbina?
drago_st je rekao: Poceo je teze palit, trebam ga zaverglat 2-3 puta da upali..cini mi se da ne cujem odmah pumpu goriva.. I zadnji bombe su gotove, tvrd je ko kamen. Više... Oćeš li to riješavat? Kakva mu je sudbina?
drago_st Well-known member Donator foruma 8. svibnja 2022. #85 Dobra mu je sudbina .. Sredit cu to, samo moran vidit kad i kako..
drago_st Well-known member Donator foruma 22. Listopad 2022. #87 Poceli su mi pisat das auto po njemu..hitno mora na pranje .. Nisan ga uopce vozia cijelo ljeto
drago_st Well-known member Donator foruma 24. Listopad 2022. #89 Daleko je moj od ovoga..vidis da je ovaj 24v..kako mu se spusti zadnji kraj kad poklopi gas..