Veliki servis

koska

New member
Evo ekipa nakon šest godina i prevaljenih skoro 100 000 km moj purutech 2019 81 kW, kupljen novi danas je na velikom servisu...auto nije trosio mi kap ulja a potrošnja je ukupno 5,2 litara u sest godina nije me iznevjerio..kupio sam je dijelove svugdje i ukupno su me djelovi bez svijecica filtera zraka i klime dosli 650 eura..zadnje sam kupio poklopac ventila glave kada je mehaničar skinuo plastiku..moram reci da sam vozio jako pažljivo i auto zbilja ide..ali nisam očekivao zamjenu tolikih djelova..servis naravno nisam radio u ovlaštenom Citroena nego u HAK u pošto sam član..očekujem cijenu rada oko 300 eura..i sada se pitam koliko bi me odrali u Citroena i koji je smisao imanje tog motora znaci Opela Peugeota Citroena ...zaboravi Manuela...poglavito kod onih koji ne znaju pažljivo voziti i servisirati..mali servis svijecica i kocnice radio sam sam od prvog bez obzira na garanciju..neki ljudi su na purutechima radili izmjene vec na 30 000...zbilja katastrofa...ovako ispadne da je cijena velikog servisa malene 1/7 vrijednosti auta..pa koji h.....da idem kupovati novi purutech s lancem i baterijom malo sutra za koju godinu odoh ja Mazdi ili strujicima...ovo nema smisla..znaci servis oko 1000 eura i to kao najbolja opcija..pa bok te koliko košta onda veliki servis prosječnom ishebanog Audija BMW i dlicno

Posljednje uređivanje:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ako se ne riješavaš auta, neznam koliko je pametna samostalna nabavka dijelova i ugradnja u Haku… Nit su nešto dobri majstori nit imaš ikakvu garanciju. Sretno.

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"
Brate moj, ja bi se klonija hakovih radiona. To je, što se mene tiče, najdalje za prominit gume na feligi i balansirat za onog ko nema platit normalnog vulkanizera. A i onda kad od velike stručnosti zaebu ogrebu polome, onda centralni HAK pere ruke, jer su im to tobože "kooperanti" i moš se žalit samo njima ka takvima.

Na vrh