Ha,nije to samo kod citroena..i kod drugih marki je tako ! Tko zna, možda je stvarno do H7 ?Takve su čini mi se i u novom C4 Picassu i u C4? Njih jako puno "jednookih" viđam po cesti. Da li se pregrijavaju, ili šta, ko će ga znati...
Ha,nije to samo kod citroena..i kod drugih marki je tako ! Tko zna, možda je stvarno do H7 ?Takve su čini mi se i u novom C4 Picassu i u C4? Njih jako puno "jednookih" viđam po cesti. Da li se pregrijavaju, ili šta, ko će ga znati...
C4, za onu ruzinavu Xantiju, ako te to buni, tek triba uložit znatna sredstva. Stoji u garaži, nije registirana.U Xantiji je h7? :wtf:
E,deda..ja na xsari probal i osram i philips i ove "điđi miđi " kineske,i morem ti reć da su mi kineske trajale duže od osramki,tak daH7 se pomalo izbacuje na novim autima,jer ne traju dugo.Treba kupovati kvalitetne žarulje,Osram i Philips pa budu trajale,a ne điđi miđi što jeftinije.
Malo skrećem teme, jer se me podsjetio, Teslino (prez)ime danas svaka kapitalistička gologuzija izrabljuje, a mi ga se "javno stidimo". :hm:Tesla je Osramova tvornica u Èeškoj.
Eto još neko ko ma identična iskustva kao i jaVlasnik sam xsare već jedanaest godina.Prošao sam 174 tisuće km i nikada nisam imao problema sa elektronikom do sada sa m promjenio po jednu žarulju na feralima i to kupljenu u servisu za 60 kuna, pa mi je čudno da se ljudi žale na elektroniku. Hvala bogu da imam rodbinu u servisu gdje je održavam tako da je i sada stoposto ispravna. Iz tih razloga ću kupiti i novi c4 - dizela od 112 ks čim se počme prodavati.