Sto smo delali danas

charllie

Active member
Bog heroji,vidim da nema te teme na nasem forumu a recimo na poljoprivrednom je vrlo aktivna i dost se druzim s seljaki i slicnim svjetonazornim forumasima na tom forumu.A jeden lik zapel za novog golfa 7 i veli su to najbolji auti v klasi,malo morgen,mores svasta na papiru pisat i citat al si blazeni ak znas z svoju tikvu razmisljat.
Nadam se da se bumo dost druzili na ovoj temi.:angel:
 

charllie

Active member
Ma nesi me skuzil zagorec(SI MORTIK V PODRUMU) na poloprivrednom forumu se znekvim natezem zbog golfa a kaj se naseg foruma tice,kakav golf nemo se stem pi--ari-ama zezali i forum omalovazavali.:angel:
 

toma

Active member
golf 2 je jedini dobar za oranje po njivi xD može da dugo dela a i malo troši. onak čisto da znate xD
 

Randy5

Active member
Ove godine sam zbegel branje brajdi doma i Noje v tastovim goricama, ali sad me gazda pozval na berbu ove subote. Tu nemrem izbjeći jer je već obećal da me ne bu slal na put.
Mošt šumi v bačvama, ove sam godine prvi put aktivno delal (šegrtoval) pri celom procesu prešanja grožđa s brajdi i spremanja v bačve, na 200 litri dodali smo 11 kg šećera (tastov naputak) ali ništ vode (moj ultimatum), a za slijedeću bum se moral bolje pripremiti. Gazda hiže si je pripremil bačve i hmrl nam u tjednu u kojem su ukućani pobrali brajdu. Već sam pripretil doma da slijedeće jeseni ne beremo prije listopada. Još kad bi me neko poslušal...
Možda bum slijedeće jeseni baš na ovom mestu pital za koji savjet vrsnih pijan... podrumara
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
A i ja sam tu negdje bio, samo je kombinacija bila 200kg grožđa i 150kg punice
 

charllie

Active member
Evo dojahal doma z Austrije i odma v primacu glet kamina kak mi majstor zidje i razocaranje.Bogme je tesko vdenesnje vreme najti pravega mestra a za prepovedati su srucnjaci da im bar tak delo ide ko prica.No lepo sam mu objasnil da to nebu preslo bez popravnoga, inace nis od perja v nedjelju bu doletal da mu objasnim de je fulal(NESAM JA FCERA SISU CECAL):twisted:
 

La Marche

Iskreni optimist
Upravo radim neki tekstilni program koji su moji njemački kolege zafušarili, ali ono stvarno zafušarili, pa ne liči ni na što. Imam još sat vremena, mora do 10 biti gotovo.
 

charllie

Active member
BOK DECKI (i puce),evo ljucem na njuskalu lagve,hitno trebam 80-100 litraka drvenega,moram ovi tjeden mojega tuduma pretociti.Kupil sam 200 litrenega al sam se malo preracunal.nema smisla da bu na pol prazen.:(
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Lijepo? To su istarske? Meni na Krku ove godine nije ništa rodilo... morat ću u Ita po ulje :D
 
Na vrh