Reno Šenk '11 by ivan222 (nastavak na Čmaksa)

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
I na kraju je ispalo lako.
Već sam guglao druge mehanizme, ali nakon par minuta pregledavanja sam skužio da je jedan zglob sa stražnjeg kraja škara ispao iz ležišta.
Malo wda, klješta i prozor je ko nov. Makar bi se moglo ponoviti nekada…

A u ručicu mjenjača sam nabio malo brusnog papira za knauf i nabio nazad na plastiku.
Nisam htio ljepiti, a ovo djeluje dovoljno čvrsto.

Jedno sam skužio da nakon ovih zahvata ne radi zadnji desni prozor. Puštam ga takvog, nemam više volje…

Ruske

Well-known member
i eto jos jednom...kupis odrona neodrzavanog i onda se zalis kako ne valja ta marka...
zasto ja nisam imao na nijednom renaultu takve probleme? nekad moras malo birati, a ne uzeti prvog odrona koji ti padne pod ruku i onda places...
podsjeca me na one klosare koji uzmu dizele za grad i slicno i onda placu jer im otislo ovo ono...pa drugi put bolje biraj, bolje razmisljaj

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
i eto jos jednom...kupis odrona neodrzavanog i onda se zalis kako ne valja ta marka...
zasto ja nisam imao na nijednom renaultu takve probleme? nekad moras malo birati, a ne uzeti prvog odrona koji ti padne pod ruku i onda places...
podsjeca me na one klosare koji uzmu dizele za grad i slicno i onda placu jer im otislo ovo ono...pa drugi put bolje biraj, bolje razmisljaj
Daj mi samo objasni, koje i kakvo održavanje bi moglo utjecati na ljepilo koje drži ručicu mjenjača ili zglob na škarama prozora?
Što je prošli gazda promašio u održavanju da su svi graničnici vrata propucali?
Dal alternator ima kakav filter i dec ulja koji se trebaju mjenjati?
Čisto da znam kakvu vrstu održavanja da tražim ako mi padne napamet opet uzeti Renola...

Reno je HR auto od jednog vlasnika, održavan u ovlaštenom.

A ovaj drugi auto, švapsko g*ovno koji sam prodao, je bio uvoz, ja bio četvrti vlasnik. Slični kilometri i godine, samo ga nisu sastavljali genijalci u Renolu. I niti jedne jedine mušice. Kako to? Kako to?

Razumijem ja da si ti fan Renola, al nemoj si uzimati osobno ovakve upise... nema nikakvog smisla, kao ni tvoje pravdanje tih problema.

liberty

Well-known member
ljudi, auto ima neke godine
stvari ne popravljaš dok funkcioniraju, a neke sklopove na autu ne možeš održavati unaprijed i pokvareni su tek kad ne funkcioniraju
ili funkcioniraju ili ne funkcioniraju
i to nema veze s ničime a osobito ne markom vozila

u pšrve 4 godine na Fabiji od mojih staraca oba prednja podizača prozora su 2x zakazala (poznata boljka plastične vodilice stakla koja se spiga, a moraš mijenjati cijeli "uložak" gdje prozor ide....nema tu pravila ni prevencije

da ne govorim o defektnim alternatorima na dosta škoda iz 2020./2021, iznimno lošim akumulatorima tvorničke ugradnje u vw grupaciju od 2020/ na ovamo i sl.

Na vrh