Kad će promjena naziva teme??
Morati ću ubaciti neki innuendo kao kolega Liberty. Ili pričekati novu verziju garaže.
Čudno da BMW ima zakretanje farova, to su xenoni ili LED? Zar nemaju oni fiksni led ili matrix kao opcije, bez zakretanja?
Da, i ja sam to htio pitati, da nije to neki LED/matrix far? Jer logično bi bilo da on zapravo samo pali segmente, kad je tako brzo. Zakretanje projektora ipak traje.
Zakretni LED farovi, srednja razina. Ali rade baš glatko.
Najviša ima isto kratko, plus nekakvu verziju Matrixa i Laser za duga. Al je puno puno skuplja ako krenu problemi.
Jesi siguran da je sve ispravno? Na mazdi istog godišta rade uredno kako se okreće volan
Ma rade uredno, makar nemogu garantirati da su na 100%. Dok nisam probao ove na Bembiju nisam imao kritika, samo primjećujem razlike.
Ok je i ovo na Renolu, opet bolje od fiksnih...
Oba su preteški i, što kažeš, preizolirani da bi bili zanimljivi za otvorenu/staru cestu, ali zato su na autocesti doma. 150 ne osjetiš, plove cestom.
Da, ako se uspoređuje sa modelima od pred 15-20 godina je bliže petici nego trojci.
Sinoć sam ga malo istestirao, neplanski. Mali pomoćnik je imao nekakvih problema (virozica, sve će bit ok), pa smo oko 4 odlučili krenuti do bolnice. Prozor između povraćanja je bio 15-20 minuta, pa je bilo izvedivo doći do tamo ako nagarim. Ništa bezglavo, sigurnost na prvom mjestu, ali jedan siguran predvidivi maksimum.
I bome mi je jako zahvalno imati ovakav auto, pogotovo za ovakve situacije. Tih, stabilan i miran, bez ikakve drame.
Al evo, neću više o njemu dok/ako nešto ne rikne