Rasprava o ostalim automobilima

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Neznam u kom svemiru ovi žive, u mom se prošli Golf dao nabavit za cca 25000kn manje. No gadan je pa nebitno.

Šta ganjaš službenu Teslu? :D
Hvala, ali ne hvala :)
Na moje ime je samo jedna +15g stara Scott bicikla trenutno.
Al financirao sam ljetni set na Soulu pa se ogrebem kad mi treba.


Ajd, otići ćemo ja i frend pogledati jel valja, pa da znaš, nama neće gledanje teško pasti :D
Još će on to kupiti :LOL:
:D čekam izvješće
 

DStipic

Member
Solidan odabir. To je ka odijelo. Passat je Hugo Boss, Škoda je Varteks, ali kad ga odjeneš ne vidiš etiketu. :) Isti su, a jedan je jeftiniji. Kako si zadovoljan?
Iskreno, u tvojoj usporedbi...ne znam koji bih stavio pod Hugo Boss...
Prostran je, iza ima mjesta kao u nijednom drugom, bunker ogroman. Opreme full više nego u bilo kojem passatu. Začuđujuće udoban...tvrđi od C5 na sitnim neravninama, ali veće upija čak i bolje...valjda zbog dužeg međuosovinskog razmaka.
Sve u svemu vrlo zadovoljan iako nisam se baš nešto previše navozio, ali zasad to je ono što sam htio.
 

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"
Iskreno, u tvojoj usporedbi...ne znam koji bih stavio pod Hugo Boss...
Oću reć, da je Varteks jednako dobar samo jeftiniji. Ali, ako je i bolji, onda odlično!

Uvezao si ga ili si tu naša dobru ponudu? Baš i ja sad, nakon tovjeg napisa ih gledan u oglasu. Superb mi je uvik ispod radara nekako. Kad neko kaže Škoda, ja u glavi imam Oktaviju.
 

DStipic

Member
Oću reć, da je Varteks jednako dobar samo jeftiniji. Ali, ako je i bolji, onda odlično!

Uvezao si ga ili si tu naša dobru ponudu? Baš i ja sad, nakon tovjeg napisa ih gledan u oglasu. Superb mi je uvik ispod radara nekako. Kad neko kaže Škoda, ja u glavi imam Oktaviju.
Dugo sam tražio, znao sam što mora imati...osnovno, memorija sjedala, znači nije bilo šanse da kupim auto bez toga...jer ono kako supruga posloži sjedalo, ja ne mogu namjestiti nazad narednih 50km. Ovaj ima i kessy - keyless go, tako da je sada zadužila svoj ključ, pa se to samo posloži...ovisno kojim ključem je otključan.
Kupljen u RH, bio u leasingu do 01/20, očuvan, servisiran...
Meni je taj model baš nekako zapeo za oko još jad se pojavio, bili su još u igri i Talisman i Mazda 6 i Passat i Merc C, ali ovaj ima peta vrata i to je bio jedan must have (Citro me naviknuo). S njim došle zimske i ljetne gume skoro nove 18”. Treba odraditi malo kozmetike (kemijsko napravljeno), čekam termin za poliranje i to je to...
 

Pavel

Lepi™
Ja samo sa bratskim pandanima, sam Hyu ne baš
Gledao sam i xceed. I onda sam vidio da uz 1.4 motor i srednju opremu dođeš do cijene osnovnog Tucsona. Uglavnom nekakav plan je na jesen ići sa novim automobilom. Tucson mi se sviđa iako je osnovni benzinac. Sportage mi nije lijep i s opremom dođe i više. Pa sad samo proučavam tržište. Gradski terenac do nekih 160.000kn.
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Nema baš puno izbora za tu lovu u srednjoj klasi. Tucson mi se čini definitivno najveći.
C5 Aircross počinje od 170, a Cactus je vjerovatno premali...

Slični su Kađar i Kaškai, mrvicu manji, ali 4cyl motor sa 140ks ne zvuči loše.
Od vag-a bi pogledao samo Atecu, tu negdje je po veličini, može se dobiti i dizel za tu lovu sa nešto opreme

A od manjih suvova bi pogledao Renegade-a, za 160tkn ide i srednja razina opreme. Je svetogrđe, ali cijela autoindustrija je takva tanas pa kbk za fwd Jeepa. Meni fora izgleda.
Vitaru pak možeš dobiti 4wd, 1.4 turbo 4 cilindra :) Blagi hibrid, pa je i potrošnja niža.
 

Pavel

Lepi™
Da ne označavam sve redom, odgovorit ću skupno. :D

Na Renegade sam i zaboravio, osobno mi se sviđa. Nisam znao da srednja oprema ide u toj cijeni. Bacim oko. ;)

C5 Aircross ide van budžeta, Renault mi se jednostavno ne sviđa. Atecu bi možda i pogledao. Ono što mi se generalno ne sviđa kod Azijata je što imaš pakete opreme uz minimalnu fleksibilnost. Recimo želim LED svjetla, na Tucsonu moram ić na top paket (koji je u dizel varijanti) i cijena ode debelo preko 200.000kn. Tu mi se više sviđa (ja ne mogu jebeno vjerovat da ću ovo reći) VW koncern jer doslovno u osnovni model sa vulgaris opremom i onom klimom na tri kotačića iz 90-ih, možeš dat ugradit LED svjetla, Visual Cockpit i bog te veseli..

Corollu sam gledao, doduše Sedan, isto kao i Mazdu 3. Ali u usporedbi sa Ceed obitelji jednostavno daju premalo. Ne ulazim u odnos kvalitete između modela, nisam profesionalac. Doista mi nije bitna značka ili koji auto ima bolje vozne osobine, precizniji upravljač itd. Bitno mi je da je udoban, tih i ima nešto opreme. Ako je povišen super, plus. Nemam objektivan razlog zašto, volim viši položaj kod sjedenja u automobilu.


Općenito jedu travu s tim paketima. Onak želiš jednu stvar, moraš viši paket koji je 20.000kn skuplji jer dobiješ 8 drugih koje ti ne trebaju ili su besmislene.

P.S. Pogledao Renegade, sviđao mi se i ranije..Nisam znao da tak stoji s cijenom. U paketu Limited ide sve što mi treba. :)
 
Posljednje uređivanje:

Milosh

Test
Kuga? Nemam pojma koliko košta, ali znam da je ok sa kvalitetom i da su dobri motori, pri tome mislim na ove standardne benzince i dizele. A Ford ti je isti kao VW što se tiče opreme, možeš kupiti Forda bez volana ali da ima xenone.
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Stara Kuga se nemože naručiti, za novu se nezna kada dolazi, trebala je ove godine, ali...
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Kada bi omjer cijena kod nas bio kao između kineskih i europskih dvokotača uz servisnu mrežu, mislim da bi imali smisla. Za 70-80 tkn bi se sigurno prodavali kao i Baotiani, bilo bi ih na cesti.
 
Posljednje uređivanje:
Na vrh