Cutac
Prèkaroš
Šta je Torres? Google mi kaže Samsung, ja bih u EU radije uzeo manje kul Škodu, nego Samsung jer, nakon francuza, stvarno želim imati mogućnost prodaje i održavanja auta bez lokalnog vrača i HDZ-a.Gledam na papiru, razlika u visini je cca 2cm između Scale i Kamiqa... nema smisla taj Kamik, s tim da je manji gepek.
A te Škode mi financijski imaju smisla samo sa 1.0 motorom, a sa njim bi rađe areodinamičniju Scalu između ta dva.
Sad su osnovni modeli ispod 20 na nekakvoj rođendanskoj akciji, pa ću ići pogledati.
Al recimo da dodam 1.5 na Kamiqa + mrvu opreme, već sam na 25k€. A za 26k€ je na akciji novi Torres koji je puno, puno veći:
Al onda se opet vraćamo u taj začarani krug... jer za tu lovu imamo i ovo:
https://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-stelvio-53tkm-oglas-49272179
Svaka čast Torresu, izgleda dobro na cesti, brdo mjesta, nebi me bilo strah voziti ga 5 godina... al nije on ni sluga kao auto jednom Stevi.
I opet kuki... neda mi se kurit toliku lovu na rabljeni. Dakle reset, pa začarani krug ispočetka.
Što se tiče Stelvija... Je, izgleda fora, ali Stellantis je i rabljeni je. Stelvija uzimaju ili žene ili jazavci metar 50, oćelavili, sa vapeom u ruci. Svakako ne publika od koje bi bilo, hmm, fora kupiti auto.
Sve zavisi što tražiš od auta. Ja sam za cijenu Škode mogao uzeti E46 M3, S2000, Caymana, ali šta sam onda napravio, ništa, jer opet nemam auto koji mi treba.
Konkretno odluči što ti treba i koji ti je budžet i onda možeš tražiti. A fora auto da je crossover? Uzeti Stelvija kao "fora auto" je isto kao popiti Jack Daniels jer ne želiš pivu nego viski
Đir Delboy vs. Boycie