Radari za RT6

zdeslav1967

šofer
Donator foruma
Fiksne kamere slikaju aute od naprijed i od nazad, oba smijera.
Imaju i pristojnu toleranciju, čak malo višu od zakonske.
Ozbiljno? Koliko višu? 30kmh? Ja sam u proljeće proletil kraj jedne. Al ne one u kutiji, neg ove kaj ovak izgleda. Ne znam kak fotka napred i nazad.Nikad nije stigla. Tak da sam i ja zaključil da im je tolernacija puno veća od onih mobilnih kaj ih denu kraj puta.
 
Posljednje uređivanje:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ona fotka u jednom smjeru, automobile straga i od naprije... to sam mislio.
Ako je bilo u proljeće, već biš dobio kaznu...

Najbliža kutija meni, sa ograničenjem 60, je testirana do malo preko 80 po uricama...nema problema. I ona jedna na Ri obulaznici prije tunela, smjer jug, ograničenje 70,.... ja se jednom zaboravio, prošao sa malo ispod 100 po satu. Isto nikad ništa.
 

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"
Ova sa slike je Rogoznica podorljak i 2km niže ima još jedna :-D
Ma katastorfa šta su Šibenik i okolicu ispleli s tim kamerama ove godine, a ni jedna nije di triba. Tu di su ih stavili nit se gine nit ima nesreća. Ovolko ih oko Zadra nema šta su ih oko Šibenika posijali. Nisan iša do Šibenika od studenog prošle godine do negdi konca srpnja. I uvik vozan napamet i po brzini koliko cesta omogućuje kad nema prometa. I eto ti di me sačeka, gori na usponu iz Ražina prema Rokićima na sedam-osam metara je stavili. Baš ovakvu. 80 ograničenje. Ja mislim da san iša priko 110 po satu. Nit je naseljeno, četri trake, nigdi nikog. Još čekam. Tek san je u povratku ugleda goir na stupu. I one na čvoru Dubrava isto. Ona prije Dumbočice još i ima smisla, ali ona nakon, sakrili je iza putokaza. Baš podlo.
 

h5n1

Member
Donator foruma
Mislin da ih nijedna zupanija nema ko Šibenska. Od Splita prema zadru. Redom podorljak, stupin, bilo, grebaštica, vidici 3 trake, njivice. Pa na ulazu u vodice tri. Onda ulaz autoput 2 komada to su ove koje ja znam a virujem da ih ima još.
 
Na vrh