Da ne ne. Idemo malo dolje napuniti baterije i odmoriti se.Ta neš se s punicom družit, štap i skosu u ruke mlati![]()
Je, jedino njegov je 1.6vti 88 kw/120. Jači motor i nešto bolja oprema..Baš si se potrudio da ih lijepo uslikaš.![]()
Da se mene pita, prodao bi c2 vtr ali neka ga još vozi.Mora paziti da ga žena ne vidi, ona još vozi Citroëna.
Dobra fotka, za promjenu.Malo gledam kroz prozor i sjetim se da mi žena govori kako će kad bude moguće nakon c2 uzet golfić. Davna želja joj je?Što reći
![]()
Jelda. Znajući nju to će bit tako sigurno, čim dobije posao za stalno. C2 bude prošlost.Dobra fotka, za promjenu.![]()
Eto ga moj susjed Zdenko prodo istu takvu prošlog ljeta, jedva 11 000kn dobio, prvi vlasnik 250 000km, još registrirana, pali vozi.Eto ga, uzeo za šogija mog, Xsaricu, 2.0hdi. 2001.
U ponedjeljak će stić heheheh![]()
Koja god je bila i motor?Eto ga moj susjed Zdenko prodo istu takvu prošlog ljeta, jedva 11 000kn dobio, prvi vlasnik 250 000km, još registrirana, pali vozi.
Koliko je sa razumijem u serije ZG tablica, ova bi na IK vrlo lako mogla biti baš ta.Koja god je bila i motor?. Ova je 2001, 252***, 2.0hdi.
Mislim 2003 da je reko, 2.0 HDI i oko 250 000km. Sve na njoj bilo je ispravno. Prvi vlasnik.Koja god je bila i motor?. Ova je 2001, 252***, 2.0hdi.
![]()
Ček???? Baš tu sa tog oglasa je taj vaš susjed Zdenko prodavao lani?Mislim 2003 da je reko, 2.0 HDI i oko 250 000km. Sve na njoj bilo je ispravno. Prvi vlasnik.
ovakva Citroën Xsara 2,0 HDi reg.1g., 2003 god.
Ne ali isti spec, i ista boja auta. Njegova je bila i u boljem stanju nego ta..Ček???? Baš tu sa tog oglasa je taj vaš susjed Zdenko prodavao lani?![]()
![]()
![]()
![]()
Očito ne voliš šogija baš kad si mu uvalio omraženi citrać. Bolje da si mu lijepo uzeo pug 309 , to je prava stvarEto ga, uzeo za šogija mog, Xsaricu, 2.0hdi. 2001.
U ponedjeljak će stić heheheh![]()
Vjeruj ovaj je uhhh. Bolje da šutim. Sretno čovjeku s prodajomNe ali isti spec, i ista boja auta. Njegova je bila i u boljem stanju nego ta..
Ništa ja njemu nisam uvalio. Molim lepo hahahah. Sam je htio i dao je smjernicu koji točno motor želi. Uglavnom oduševljen je s obzirom da je za male pare dobio solidnu 2.0hdi xsarušku.Očito ne voliš šogija baš kad si mu uvalio omraženi citrać. Bolje da si mu lijepo uzeo pug 309 , to je prava stvar