Tvoj C5 je živi dokaz to.Ma svaka roba ima svog kupca samo treba pravi doć.
Ne znam tvog rođakapazi ovo rođak vozi BMW kako on kaže bemburu, kada smo prije par mjeseci cura i ja kupili citroena C1 rugao nam se jedno 2-3 mjeseca
prije tjedan dva dođe on kod mene i skoro pa plače kako mu puno dijelovi koštaju i da mu dam 50kn za gorivo![]()
to ti je njemac![]()
Pa bil je jedno dva mjeseca i bio vrlo povoljno ali je 3.0 V6.Ja kad sam kupoval htio sam karavana automatica i taj auto mi je stvarno super izgledal.U stvari kupil sam ga prije nego što sam se uopće videl i čul sa Vedranom jer sam baš htio sa tim motorom.Iznenadil sam se kak sam ga jeftino dobil a i sam Vedran je stvarno super čovek tak da mi se njegov pristup dopal i to je bilo za 10 minuta kupljeno.Bez obzira koliko sam uložil nije mi žao ni jedne lipe ni vremena utrošenog jedino što ima tih sitnica koje me nerviraju.Sad gledam za suprugu malo c5 ali diesele jer mi bu možda trebal još jedan auto a to mi se čini najpovoljnije a nisu veliki novci.Malo sam si kontal između manjih poput c3 ili 206 ipak mi je C5 prvladal i niš mi skuplji nije za održavanje od c3 ili 206 i tih manjih auta.Tvoj C5 je živi dokaz to. Vedran ga je, koliko znam, a možda griješim, kupio od drugog vlasnika, vozio i vrlo brzo ga prodao tebi
A L E L U J A ! ! !ipak mi je C5 prvladal i niš mi skuplji nije za održavanje od c3 ili 206 i tih manjih auta.
hehehehehhehehe jel se ti to molis da ti iduci posjet autopartneru bude povoljniji?? :rofl:LOL sory, ali nisam mogao ovo nenapisati......puko bi ko koicaA L E L U J A ! ! !
Hvala ti dragi Bože, ti što jesi na nebesima!
Citroena ne kupuješ, njega ženiš: ili do tvoje, ili do njegove smrtiAko kupiš rabljeni Citroen, kad ti ga je dosta, sve napisano gore isto vrijedi.
u Vukovaru, Vinkovcima i Osijeku imaš više Citroena nego li u cjeloj Istri.U Buzetu su 80% autiju citroenii cim vidim nekog vw n acesti u gradu odmah kazem , sigurno je iz bosne ili iz slavonije. i u vecini slucajeva pogodim
![]()
i to moj prijatelj nisu niti zasoljeni kao na moru, a ne treba nam niti ručna sve ravno dovoljan list koji se uvik nađe na cesti da driži auto da ne ode. :grin:Kad gledam u odnosu na cijelu HR u slavoniji su najjeftiniji polovni auti.. i to do 15%