Silentshoot
Nije ovo nikakvo prekucavnje niti bih se ikim prekucavao, samo govorim malo šire nego ti ti si se bazirao na Rijeku a ja govorim o jadranu i priobalnim gradovima. Rjeka je industrijski grad i ima svojih ljepota a i mana kao i svaki drugi grad u RH.
Evo sad ti primjera Pula gotovo na 70% ulica se parkira preko rubnjaka na nogostupe. čak i cijela policijska postaja odnosno njihovi djelatnici su parkirani u Valvazorovoj ulici na nogostupe zelene površine i površine koje su kamenite i posute sitnim i krupnim kamenom. a tako je i po večem djelu Pule. ideš na plažu također se parkira među borove gdje su isto kamen i kamen i samo kamen. tek na dvje plaže ima malo sređenije parkiralište koje je netom uvjek puno. tako da i tamo parkiraš gdje stigneš. Split isto kao i pula, Vodice em uske ulice em parkirani svakako a mjesta samo na ulazu u grad. mureter, čiovo. biograd i mogao bih ti o parkiranju na kamenu i kamenim parkinzima pričati satima. ali oni koji su posjetili jadran priobalne gradove znaju o čem pričam. Smolu i iglice borova neču ni pokušati komentirati.
Kad spominjem odrone naravno da u Rjeci nisu svaki dan odroni, ali zato ako pročitaš izvješta haka da gotovo su rjetki dani na jadranu i gorskom kotaru i lici a da nema odrona kamena. ja sam prije 4god. penjo se prema učki pravac istre, uhvatilo me jače nevrjeme kiša je pljuštala noć i samo u jednom zavoju bum, s:cenzura::cenzura::cenzura:em desnu felnu na c3 komad kamena od cca 30x30cm.
i u ravničarskoj Hrvatskoj se parkira na nekim mjestima na rubnjake i nogostupe ali daleko manje nego li je to na jadranu, upravo zbog manjaka prostora za parking kojega jednostavno nema, a gradovi gotovo po tom pitanju ne rade ništa.
U večini gradova priobalnih na jadranu je razlog tome gosti ( turizam) dok u Puli ti je tako i zimi i ljeti. ljeti naravno još gore.
Ovaj poziv na pivo sam zapamtio i prvom zgodom ti se javim kad budem išao put Istre pa da si ga popričamo uz čašicu razgovora:grin:

alac-gore:
Iako sam nedavno bio pozvo sve sa kvarnera i istre ali osim našeg Milana iz Rjeke nitko se nije odazvao.
toliko od mene valja još malo krenuti iz Velike Gorice put Bačke Palanke.
Družite se ljudi život je prekratak:grin: