Pankoz

Active member
Upravo takav zvuk se dešava,kao da neki zupčanici ne mogu lepo da se uzube,već proklizavaju.Šta se desi posle sekund-dva pojma nemam ali više te iritantne pojave nema?

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Motor vrti jer ne nalazi na otpor, posle odredjenog vremena stane. Kad se ugasi auto, vrati se u pocetni polozaj, kad se auto upali, opet pokreće klapnu, i jovo nanovo

Pankoz

Active member
Problem je rešen pre neki dan.
Nabavio sam sa auto otpada drugi elektro motorčić i majstor ga je zamenio.
Evo već nekoliko dana i nema više onih zvukova kao da nešto proklizava.
Sve ok...idemo dalje :).

grebza

New member
Pozdrav, C3 1.4 2007g . Ventilator kabine prestao radit, rekoh idem vidjeti šta mogu napraviti. Ugasim auto odem po alat vratim se ventilator radi auto ugašen ključ izvađen, pomaknem prekidač na nižu brzinu prestane raditi. Upalim auto ventilator ne radi, pogledam osigurač ok ali nema struje na osigurači. Ako može pomoć. Lijep pozdrav

grebza

New member
Prestao moje raditi, cijeli dan nije radio i jednom je radio kad sam ugasio auto i sad nikako ne radi i nema struje na osigurači.
Moje isprike na postu iznad (tipfeleri), pišem na mobitelu pa fulam slovo. A nisam pronašao gdje se može naknadno urediti post. Lijep pozdrav :)
Pozdrav, da li na ploči gdje se nalaze osigurači postoji neki relej zbog čega bi se morala mijenjati cijela ploča gdje se nalaze isti. Dobio sam takvu informaciju, jer mi ne dolazi struja na osigurač od ventilatora kabine.

Posljednje uređivanje:
Na vrh