Sale cfh Uredništvo foruma Jučer u 22:28 #1.221 Hrc1234 je rekao: Kako uploadat video sa mobitela i sniman mobitelom Više... youtube, najednostavnije. Samo zalijepiš link
Hrc1234 je rekao: Kako uploadat video sa mobitela i sniman mobitelom Više... youtube, najednostavnije. Samo zalijepiš link
Sale cfh Uredništvo foruma Jučer u 22:59 #1.222 Nikola je rekao: Ne bih da budem pain in the as*, no na telefonu je dugme " prijava" preko teksta "citroen forum". Više... Popravljeno.
Nikola je rekao: Ne bih da budem pain in the as*, no na telefonu je dugme " prijava" preko teksta "citroen forum". Više... Popravljeno.
H Hrc1234 Member Donator foruma Danas u 00:05 #1.223 Sale je rekao: youtube, najednostavnije. Samo zalijepiš link Više... To sam shvatio malo cackajuci po forumu i uspio sam,,kolega ispod se ruga kaze imas gumb,ali kada stisnes,kaze nemoze ... )
Sale je rekao: youtube, najednostavnije. Samo zalijepiš link Više... To sam shvatio malo cackajuci po forumu i uspio sam,,kolega ispod se ruga kaze imas gumb,ali kada stisnes,kaze nemoze ... )