Preporuka i iskustva za servis: SPLIT

1587 VTS

New member
Re: Gdje je najbolje servisirati citroena split

Zanimaju me servisi citroena po splitu vaša iskustva.
Svaki bolji automehanicar. A moja preporuka ti je definitivno AUTOSERVIS JURIŠIÆ na splitu 3, odma 100 m livo kad prođes kroz onaj volat iz matice hrvatske. Znam ga i ja osobno, covjek izvrsno radi posao, nekad sam saxa servisirao kod njega. I sta je najvaznije, ima kompjuter za sve nove aute tako da ti moze ocitat eventualnu gresku. Provjereno ;)
 

skafetin

New member
Re: Gdje je najbolje servisirati citroena split

Svaki bolji automehanicar. A moja preporuka ti je definitivno AUTOSERVIS JURIŠIÆ na splitu 3, odma 100 m livo kad prođes kroz onaj volat iz matice hrvatske. Znam ga i ja osobno, covjek izvrsno radi posao, nekad sam saxa servisirao kod njega. I sta je najvaznije, ima kompjuter za sve nove aute tako da ti moze ocitat eventualnu gresku. Provjereno ;)
Jel mi možeš preciznije opisat kad ideš od gripa put fesba di triba točno skrenit?
 

1587 VTS

New member
Jel mi možeš preciznije opisat kad ideš od gripa put fesba di triba točno skrenit?
Ovako - kad prođes onaj semafor ispod FESB-a u matice hrvatske, ide onaj zavoj pa uzbrdica (s desne strane su ti parkiralista od onih zgrada). Znaci ides uzbrdicom mozda 200 metara nakon zavoja i odma s desne strane imas skretanje u ulicu koja prolazi ispod jednog nadvoznjaka, prođes onda tom ulicom ispod nadvoznjaka (volat) i skrenes livo. Nakon 100 m ti je s desne strane mali tommy i u istoj kuci ispod ti je velika radiona. Trazi Marina, on je gazda.

Nakon 100 m ti je s desne strane mali tommy i u istoj kuci ispod ti je velika radiona. Trazi Marina, on je gazda.
S LIVE strane je tommy i radiona, krivo napisano, isprika :D

Moze i renault, radi ti on sve aute. Bas cu sad kod njega odvest fiestu, prosla joj je garancija, servis na 60 tkm. Nekad mi je saxa servisira, posten je covik, to mi je najvaznije i kvalitetno radi. A C2 servisiram kod drugog prijatelja, on mi je radio sve prerade na autu pa je onda ostao obicaj.
 

avodanov

New member
Jedan kolega je nahvalio mehaničara Matu Vrdoljaka na Mejašima.
Je li tko bio kod njega i kakva su vaša iskustva?

Bilo kakva druga preporuka je dobrodošla.
 

bsure

Member
Jedan kolega je nahvalio mehaničara Matu Vrdoljaka na Mejašima.
Je li tko bio kod njega i kakva su vaša iskustva?

Bilo kakva druga preporuka je dobrodošla.
Mate Vrdoljak više ne radi nego mu radi sin Tade. Izvrstan, za svaku preporuku, cijenom, znanjem i poštenjem. Spasio me u nekoliko situacija. Obiša san desetak meštara u Splitu, Solinu i Trogiru i smatran da boljeg i sposobnijeg nema! Tade je kralj!
 

ante66

Active member
Imao sam c3 , super autic, ali sam primjetio da "cudnije radi" kad se blizi servisni interval po racunalu.Kod mene se dogadjalo da kad ga upalim i idem krenit samo propade gas.A kad malo pustim da se zagrije onda bude ok.Kad bi resetirao racunalo ond se to dogadjalo rijedje.Doduse u usisnoj grani uvik ostane malo spene.Ovo nema veze sa tvojim problemom , ipak idi da se napravi dijagnostika.Znas kako se resetira servisni brojac?
 

mmirann

New member
Vidim da ova tema bas i nije aktivna ali cu svejedno pokusati:
Trebam napraviti tzv veliki servis + neke sitne limarske radove na C3 1.4i iz 2008 pa me zanima preporuka za servis u Dalmaciji (ovlasteni).
 

Doomsday

U prolazu...
Nemam pretjeranog iskustva s njima, ali mogla bi bit OK opcija za Citroen...

http://www.anelservis.hr/

Dobra stvar je šta imaju svoje servisne knjižice, pa kad uzmeš polovno auto, često i bez servisne ili sa svim mjestima za upis iskorištenim, uzmeš njihovu i nastaviš upisivat servise... Pretpostavljam da može igrat i 'solarno' plaćanje, uz upis i pečat u servisnoj...

:D
 

Zmix

New member
U ST je za preporuku Marko Kegalj.
Servis mu se nalazi kod skretanja za Lovrinac kada ideš iz ST prema Stobreču pre maxi Konzuma.
 

Doomsday

U prolazu...
Marko Kegalj je, prema svemu što sam čuo, doktor za hidrauličare, i to one malo starije od C5...

Mrvu si promašija upute za nać ga, je blizu Lovrinca, ali na strani baš od Lovrinca, i to prema Splitu, odma iza INA benzinske, žuta garaža...

Samo, njega triba uvatit, čovik to koliko san svatija radi sve sam, pa nije lako ni doć na red... Za C5 i novije, oni niz cestu put Omiša na Sirobuji, Anel servis, bi moga bit praktičniji...

Dok Marko Kegalj bi moga bit JAAAKO koristan za dovest taj CX do kraja kako triba...

:cool:
 

FRANKO

New member
Marka znam radili smo zajedno na nekim projektima, znan da je maher za starije modele
njemu sam se obratija za CX i manje više se dovorili. nisn ima pojma da radi i novije citroene? moran malo pritrest c5 došlo mu je vrime a i mislin ga prodat pa da znam šta nudim?
 

Spallato

Active member
Evo, da i ja podijelim svoje iskustvo sa servisom Ozren (ex. Citroen Ivančić) iz Splita.

Prije 2 mjeseca mi se dogodila neobična nezgoda, jedan automobil je udario u stup od ulične rasvjete i onda je taj stup pao na moj c4 picasso koji je bio parkiran. Ostećen je krov, vrata vozača, prednja šajba, staklo od vozača, ukrasna lajsna šajbe... Osiguranje gdje je taj automobil osiguran pristaje podmiriti svu štetu.
Svi novi djelovi i rad iznose 30 000 kn.

Osiguranje mi je na račun uplatilo 15000 kn (navodno moraju po zakonu), a ostatak će uplatiti njima. Naravno, ovih 15000 kn moram dati u servis.

Auto sam odvezao u dotični servis (moj grijeh) i sve smo dogovorili. Rečeno mi je da će auto biti gotov za max 40 dana, bit će kao iz tvornice, bla bla bla...

Jučer, nakon skoro 50 dana odem po auto u servis. Cijelo vrijeme sam vozio auto iz rent a cara koje je financirala druga strana (zašto smo se tako dogovorili nije ni bitno). Vratim auto koje sam vozio u nadi da mi više neće trebati.

Dovoze moj auto i kaže tip još ti fali lajsna (ona duga crna na krovu) jer su nam poslali krivu. Kažem ok i krenem pregledavat auto...po cijelom krovu točkice,rupice, tko zna od čega, tabla sa strane suvozača puna nekog ljepila ili tko zna čega (nije se uspilo skinit), isto i na onom digitalnom djelu i okviru za namještanje temperature, vrata od vozača se ne zatvaraju kako treba, u vratima vozača nešto klapa i šuška kad je staklo spušteno do pola, puknut keder na vratima od vozača, nema kapica (onih ukrasnih na prednjim brisačima), pojas se ne vrača sam dok ga sam ne uguram...

Zaključak, krov ide ponovo na pituravanje i sve ostali nedostatci. Kažem, ok, dajem vam 15000 kn, ostavljam auto da ga sredite ali mi dajte zamjensko vozilo.

Naravno, ne pristaju na to da mi daju zamjensko vozilo. Ajde neka, kažem da ću im dati dio novca a ostatak kad auto bude gotovo ali ne pristaju ni na to. Odvoze moje auto, zaključaju ga i ne daju mi ključ.

Puno vike, grubih riječi, umalo i fizički sukob. Zovem policiju i objasnim im o ćemu se radi...kaže policajac, uzmi odvjetnika i u parnicu a moj auto ne spominje jer u zakonu ne stoji ništa po tom pitanju...

Kaže mi tip iz servisa, šta se buniš kad ti nisi dao ni kune, sve plaća osiguranje.
Onda kaže, šta očekuješ, to auto nikad neće biti kao prije i po njemu je skroz normalno da je krov takav... Kasnije kaže da nije tako mislio...

Dam im 14000 kn uz dogovor da će sve nedostatke sredit i onda im dam preostalih 1000 kn.

Na kraju mi kažu da sam ja kriv jer je auto u takvom stanju, jer sam ih požurivao.

Ima tu jos puno toga šta bi mogao napisati ali ne želim vas zamarati time.

Da se ne bavim poslom kojim se bavim, i da me taj posao ne "ograničava" u dosta toga, garantiram da bi taj servis danas bio polomljen kao i oni koji su odgovorni za sve ovo.

Današnji servis Ozren (ex Citroen Ivančić) vodi ista osoba koja je izgubila zastupništvo prije nekoliko godina, čak je bilo i po novinama. Èak mi je rečeno da bi opet trebao dobiti zastupništvo samo za servis Citroen i Peugeot, bez prodaje vozila...

Eto, to je moja priča i stojim iza svake napisane riječi, a u svojih 40 godina nisam upoznao takva *ovna od ljudi!
 

Biliæ

vlaj
Trebao bih urediti par sitnica po Berli(kasko).. Ima itko iskustva sa servisom (limar,autolakirer) u PSC Dalmacija u St? Hvala
 

track

Active member
Cisto za informaciju, bio jucer u PSC Dalmacija Citroen servis i prodaja u Splitu. Uglavnom, odnos prema musteriji u najmanju ruku katastrofalan. Naglasavam da je ovo konkretno moje iskustvo i mozda drugi ljudi (nadam se) imaju bolja iskustva. Meni iskreno ne pada na pamet ic vise tamo da mi ne znam sta triba...

Ponsanje osoblja kakvim se uglavnom dice lokalni serifi i rodijaci dok je, po mom misljenju, profesionalnost - dno dna. Strucnost ne mogu komentirat jer do tog dijela razgovora nismo ni dosli, kad vise nisan moga izdrzat, diga san se i otisa ca.
 
Posljednje uređivanje:
Na vrh