Hvala, drago mi je da si bio u Šapcu, spremamo sledeći mesec se za Èivijadu ili poznatije pod Šabačkim vašarom, tada treba obavezno navratiti.Pozdrav i sretno traženje,bio sam lani,kada sam se vraćao iz Zlatibora,predivan grad.
Na žalost ništa od kupovine XM, vlasnik auta stolar šta nije vukao u njemu, uništio takav auto, no nastavljamo dalju potragu
.
Ispravno si rekao, na žalost nema je više, fabrika koja ju je proizvodila je davno propala, kupio je neki privatnik i on sad pravi Ekselenciju ali je to jadan pokušaj.Jel se još proizvodi šabačka rakijica"ekscelencija" ili tako nekako?
Ma ne brini, ima kolica ko u prići, samo kad je para
Imam neku rodbinu u Šabcu, a i bio sam u tvom gradu ali davnih 80-ih.
Doznat ću od bake kvart pa ti javim..
Naravno da će ga iskopati! :grin: Samo opušteno i ne žuri.što se kolica tiče nije da in nema ali ovo što sam dosad gledao-katastrofa, ono što valja je opet prevelike kubikaže pa skupa registracija, ma polako iskopaće njega Bili...
Izvini Zmix, išao sam preko ImageShack umesto odmah na photobucket. Nadam se da je sad bolje.Slabo ti to postavljaš slike. :wtf:
Sad je to to.Izvini Zmix, išao sam preko ImageShack umesto odmah na photobucket. Nadam se da je sad bolje.![]()