Pozdrav iz Šapca

Mina

New member
Caooooooo ;)

XM?? svaka cast!!! jedan decko je prodavao ovde u Bg jednog crnog, isto benzin plin, znaci tip top sredjen, sto se tice enterijera i elektronike sve radi, motor ocuvan, ma san snove. prodavao ga za 1700e, ne znam da li ga jos ima.

to je bio jedan od mojih perioda kad sam htela da menjam xanitu za xm-a.... :whistling: :wub:

u svakom lsucaju dobrodosao :hello:

sasa45

New member
Caooooooo ;)

XM?? svaka cast!!! jedan decko je prodavao ovde u Bg jednog crnog, isto benzin plin, znaci tip top sredjen, sto se tice enterijera i elektronike sve radi, motor ocuvan, ma san snove. prodavao ga za 1700e, ne znam da li ga jos ima.

to je bio jedan od mojih perioda kad sam htela da menjam xanitu za xm-a.... :whistling: :wub:

u svakom lsucaju dobrodosao :hello:
Hvala na dobrodošlici:)
Ako prijatelj nije prodao krstaricu mogao bi da se javi, do sad još ništa pametno nisam našao:(

Mina

New member
nema druze, ali obecavam da cu baciti pogled pa bg-u jer na ulici vidjam mnogo njih koji se prodaju. nego na sajtu polovni automobili ima jedan mnogo dobar, vrci, bas mi se svidja, baci pogled malo i tamo.

a ja cu za ovo sigurno da vidim. :)

sasa45

New member
nema druze, ali obecavam da cu baciti pogled pa bg-u jer na ulici vidjam mnogo njih koji se prodaju. nego na sajtu polovni automobili ima jedan mnogo dobar, vrci, bas mi se svidja, baci pogled malo i tamo.

a ja cu za ovo sigurno da vidim. :)
:palac-gore:

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Ovako po slikama izgleda sasvim :palac-gore:,al kao što veliš i sam,slike su jedno a uživo katastrofa :hm:

Držim ti palčeve da je ovaj to što tražiš :cool:

sasa45

New member
Odlicno te razumem....cega sam se sve nagledao:whistling:....strasno,cast izuzecima.
Ma druže hoću da izludim, prvo sam bez auta jer sam prodao moj BX koji je bio izuzetan dok se neki pijani idi*t nije zakucao u njega:wtf: na parkingu mada sam ga uradio
[/IMG]
ali nažalost to više nije bio taj auto.
XM mi oduvek bio želja još dok sam vozio GS-a, i sad ih ima po nekim pristupačnim cenama samo naći solidnog je muka.

Na vrh