sasa45
New member
Benzinac sa plinom.jeli to turbo D? :wtf:
Benzinac sa plinom.jeli to turbo D? :wtf:
Na žalost nema, treba za vikend da idem da ga pogledam.nema se bas sta vidjeti na slikama,bilo bi dobro ako ima koja iznutra![]()
Nije kiša ali je lepa ladovina, oblačno, sa Save pirka vetrićNije loša limuzina,
nego el to u Šapcu kiša? kod nas ju čekamo ko ozeblo sunce![]()
Hvala na dobrodošliciCaooooooo
XM?? svaka cast!!! jedan decko je prodavao ovde u Bg jednog crnog, isto benzin plin, znaci tip top sredjen, sto se tice enterijera i elektronike sve radi, motor ocuvan, ma san snove. prodavao ga za 1700e, ne znam da li ga jos ima.
to je bio jedan od mojih perioda kad sam htela da menjam xanitu za xm-a.... :whistling: :wub:
u svakom lsucaju dobrodosao :hello:
Koliko god bila varljiva, nada služi barem tome da nas ugodnim putem vodi do kraja života.
nema druze, ali obecavam da cu baciti pogled pa bg-u jer na ulici vidjam mnogo njih koji se prodaju. nego na sajtu polovni automobili ima jedan mnogo dobar, vrci, bas mi se svidja, baci pogled malo i tamo.
a ja cu za ovo sigurno da vidim.![]()
Ovako po slikama izgleda sasvimalac-gore:,al kao što veliš i sam,slike su jedno a uživo katastrofa :hm:
Držim ti palčeve da je ovaj to što tražiš![]()
Taj mi je daleko da idem da ga pogledam mada deluje ok + delovi...
Odlicno te razumem....cega sam se sve nagledao:whistling:....strasno,cast izuzecima....izludeh više od pretraživanja oglasa, slike lepe a kada odeš da pogledaš čemer i jad.![]()
Ma druže hoću da izludim, prvo sam bez auta jer sam prodao moj BX koji je bio izuzetan dok se neki pijani idi*t nije zakucao u njega:wtf: na parkingu mada sam ga uradioOdlicno te razumem....cega sam se sve nagledao:whistling:....strasno,cast izuzecima.