Pozdrav iz Šapca

sasa45

New member
Na žalost ništa od kupovine XM :(, vlasnik auta stolar šta nije vukao u njemu, uništio takav auto, no nastavljamo dalju potragu :).

sasa45

New member
Pozdrav i sretno traženje,bio sam lani,kada sam se vraćao iz Zlatibora,predivan grad.
Hvala, drago mi je da si bio u Šapcu, spremamo sledeći mesec se za Èivijadu ili poznatije pod Šabačkim vašarom, tada treba obavezno navratiti.

Krky

Lakerski profesionalac
Na žalost ništa od kupovine XM :(, vlasnik auta stolar šta nije vukao u njemu, uništio takav auto, no nastavljamo dalju potragu :).

Ma ne brini, ima kolica ko u prići, samo kad je para:D
Imam neku rodbinu u Šabcu, a i bio sam u tvom gradu ali davnih 80-ih.
Doznat ću od bake kvart pa ti javim..

sasa45

New member
Jel se još proizvodi šabačka rakijica"ekscelencija" ili tako nekako?
Ispravno si rekao, na žalost nema je više, fabrika koja ju je proizvodila je davno propala, kupio je neki privatnik i on sad pravi Ekselenciju ali je to jadan pokušaj.

Ma ne brini, ima kolica ko u prići, samo kad je para:D
Imam neku rodbinu u Šabcu, a i bio sam u tvom gradu ali davnih 80-ih.
Doznat ću od bake kvart pa ti javim..
:palac-gore: javi obavezno da prenesemo pozdrav rodbini, što se kolica tiče nije da in nema ali ovo što sam dosad gledao-katastrofa, ono što valja je opet prevelike kubikaže pa skupa registracija, ma polako iskopaće njega Bili...

deda

New member
Ajoj šteta,pio sam ju na svojoj svadbi nekada,stajala flaša preda mnom i niko nije smio ni prismrdit,a ja sam samo nazdravljao.Inaće imam jednog dobrog druga zagrepčana rodom još od školskih dana,ćiji je otac bio iz Šapca,pa dosta znam o tom kraju iz njegovih priča.

sasa45

New member
Znači stvarno si je jako davno pio, ne znam možda ti se svidi i ova nazovi "nova" organizovaćemo degustaciju, jednom godišnje dodjem za Hrvatsku jer mi je otac rodom iz Podravske Slatine pa obidjem rodbinu.

deda

New member
A jesam i poslije,bila je uvjek sa ostalim pićima u reprezentaciji.Sa viskaćima,konjacima i ostalim ...ima.

Zmix

New member
što se kolica tiče nije da in nema ali ovo što sam dosad gledao-katastrofa, ono što valja je opet prevelike kubikaže pa skupa registracija, ma polako iskopaće njega Bili...
Naravno da će ga iskopati! :grin: Samo opušteno i ne žuri.
Ako u Šapcu nema auta onda ne znam gde ih ima. :wtf:

sasa45

New member
Upravo sam naleteo na jednu krstaricu koju idem da pogledam sa nadom da ću je pazariti, u prilogu su slike pa bih voleo da čujem Vaše prve utiske:)

Nadam se da su sad bolje slike

Pozdrav

Posljednje uređivanje:

Zmix

New member
Izvini Zmix, išao sam preko ImageShack umesto odmah na photobucket. Nadam se da je sad bolje.:)
Sad je to to. :)

Auto na slikama izgleda ok i očuvano.
Naravno, najbolje bi bilo da ga uživo pogledaš i da sa sobom povedeš nekakvog "terijera" koji će na autu videti sve ono što ti ne vidiš. :)

Na vrh