1,4 54kwKojeg benzinca?
uopće ne, 1.4 C3 2006 po ZG 5km tamo amo rute, kad je hladno zimi, ne kao ovih dana, ne može ispod 10L nikako. Malo veselija vožnja i može i više.Moj zaključak je da normalno vožnjom 1.4i u C3 mora bit oko 7 litara, uz puno pažnje i koncentracije ide i ispod. Ovih 10-11l po Zg (gdje sam napravio možda i četvrtinu kilometraže) je meni pretjerana cifra... ili problem sa motorom ili vozačem
Moze, meni trosio 9,6 ali sam ipak vozio kad nije guzvane može ispod 10L nikako
eto ga, i bez guzve 9,6 kako je proizvođač rekao, a dodas guzvu i eto 11, neznam čemu čuđenje nije da je riječ o najnovijem BMW-u sofisticiranom pa da ce trosit 4 litreMoze, meni trosio 9,6 ali sam ipak vozio kad nije guzva
to mozes radit mozda u novm zagrebu oko a malla di se sve svodi na velike avenije koje u 4oj prodes bez problema, udji u strogi centar di sam ja i nema sanse, probaj predvidit poteze na zelenom valu u kojem recimo imas sve 3 trake zakrčene stojis 25 minSamo ne treba pokušavat bit brži od drugih, malo predviđanja poteza drugih sudionika i popamtit bitne semafore pa nema brige.
prijatelju to ti je nebo-zemlja razlika sa centrom Zagreba svaki dandržao sam ga na 6,5l lagane vožnje većinom Rijeka/okolica... dva susjeda, penzići sa indentičnim autima, isto ga laganom vožnjom drže ispod 7
Vidio sam te sinoc oko 22, njeznije sa sa gasom , bude potrosnja manja :thinking:9,6 kako je proizvođač rekao, a dodas guzvu i eto 11
E to nema sanse, i na tarabi pisalonajnovijem BMW-u sofisticiranom pa da ce trosit 4 litre
heheh dada išao taman do NSB-a, potrubi sljedeci put skuzit cu te po autuVidio sam te sinoc oko 22, njeznije sa sa gasom , bude potrosnja manja
Zezam te ,ne sjecam se kolio pise u uputama za grad za taj motor.Pa naravno da ide do 11 ko nista po zelenom valu i guzvi.
Neces, rekreiram se navece pjehe po tvojoj uliciskuzit cu te po autu
Ovo je ekološki osviješten građanin grada ZagrebaNeces, rekreiram se navece pjehe po tvojoj ulici
ahaaNeces, rekreiram se navece pjehe po tvojoj ulici
A stroj je u garazi zasticen od pogleda.
ma do 11 ideeko benzinci sa 11-12L potrošnje
vječito hladan i nagli start i to je odlika max potrošnje :grin:jednog važnog faktora koji sam zaboravio spomenut, moje sve vožnje tokom tjedna su kratke uglavnom 10-15-ak min