Marko
Well-known member
Budi sretna, a ne turobna što možeš tankati svoje vozilo! Radiš, privređuješ, drugima pomažeš, staž ide...ionako moram
Budi sretna, a ne turobna što možeš tankati svoje vozilo! Radiš, privređuješ, drugima pomažeš, staž ide...ionako moram
hahaha, i to sto kazes, u danasnje vrijeme je luksuz imati posao, a ja tu cvilim oko autaBudi sretna, a ne turobna što možeš tankati svoje vozilo! Radiš, privređuješ, drugima pomažeš, staž ide...![]()
je, razina u rezervoaru se digla, na tekucem se spustila i svi zadovoljni :whistling:Nije da ti nisam rekel da bu se mali oporavil kad ga pošteno natankaš![]()
ma bivsi muz mi je limar pa sredjuje takve stvarikakav limar? kupi zamjenski i javi se ako treba pomoc oko montaze/zamjene
originalni ti kosta 700-1300 kuna ovisno da li je mehanicko ili elektricno podesavanje, ima ili nema senzor vanjske temperature, sa ili bez grijanja zrcala...
Odlična ideja!trenutno sam u stanju da na njega neofarbanog zalijepim veliku Hello Kitty najljepnicu....
Malo pokrpaj (ovisno kak je oštećeni, termin "odvaljen" si svatko tumači različito). Ak postojeći skrpate kupi renco sprej srebrni (koliko vidim ti je auto srebrni) i našpricaj! Dok se osuši baci ga gore i vozi! Ili deni gore naljepnicu "No fat guys, car will rub" i gas!farbati ga ili ne?