Ozraka sustava hlađenja molim savjet

gambler072

C5 enthusiast
Danas mi je nesto palo na pamet, jer jos nisam uzeo termostat... Akumulator je na izdisaju, star 3 i po god, economy mod je skoro non stop upaljen, cim auto stoji duze od 5 minuta, nije pomogao, za razliku od prethodnog puta, ni reset bsi... Svi znamo kako je elektronika uradjena na francuzima, i koliko su osjetljivi na lose akumulatore, bez obzira sto auto jos uvijek pali "na prvu". Da li u nekom univerzumu moze biti da je gore opisano divljanje temperature ustvari prouzrokovano losim akumulatorom, a ne termostatom? Razmisljam da nadjem od nekoga akumulator slicnih specifikacija i da probam sat-dva, cisto da ne bih skinuo ispravan dio sa auta
 

Milosh

Test
A nikad se ne zna kod Francuza, sve je moguće. Ako možeš probaj tako. Ne mora aku biti isti, može biti i manje Ah ali da je relativno nov i dobar.
 

gambler072

C5 enthusiast
Samo da napravim update :)
Za sada mi se cini da je zamjena termostata rijesila problem, dostize radnu temp, ostaje na njoj, ne varira kao prije. Pratit cu ga jos malo da budem 100% siguran, ali za sada je to to. Da, stavio sam Vernet, u poredjenju sa cijenom u ovlastenom, bagatela. Za kvalitet cemo vidjeti :)
 
Na vrh