Opel Astra H karavan 1.7 ecoflex

toma

New member
Donator foruma
Evo da predstavim svoj novi auto nakon C5 - ice. Prvobitno sam htio uzeti Toyotu Verso od šogora ali kako je išao u kupovinu stana odustao je od prodaje te će ga tek za 2 godine prodavati (isplati ga se čekati jer auto neće imati 100 000 - 120 000 km).

Neću lagati, gledao sam i C5 x7 ali nisam našao ništa zanimljivo, odnosno svi lažu (tipa auto nije sudjelovao u sudaru kad auto po 2 -3 puta :D). I odlučio sam da neću bacati preveć novaca (jer čekam Versa) nego nešto nadodati kad prodam svoju C5 - icu. I kako sam svašta gledao odluka pala na Astru.

Uvoz Austrija, ovlašteni servis (provjereno preko broja šasije) pa malo preko drugih kanala i odluka je pala da ću uzeti nju (kolega s foruma je išao samnom pa sam zbog njega još dobio 2.000,00 popusta :D).

Auto ima 170 000 km, 1.7 motor (dizel) s 110 ks (81kw). Auto je iznutra jako očuvan a izvana ima malo popravaka. Što se tiče opreme ima xenon, tempomat, automatska klima, 8 zračnih jastuka, telefon, senzor za kišu, senzor na unutarnjeg ogledalu. Ima skoro sve kao i C5 ali nema samo jednu bitnu stvar: hidrauliku :cry::cry::cry::cry::cry:

Auto sam odveo u ovlašteni servis da vide da li treba što popraviti radi tehničkog i slično. Ima malih ulaganja pa eto neka od njih:

1. akumulator
2. sajle od mjenjača
3. zimske gume
4. prednji diskovi i disk pločice (mogao sam se vozit još ovu godinu ali neka se to mijenja)
5. mali servis
6. gume od vode (pošto auto nema prikaz temperature poželjno je s obzirom na kilometražu da se zamijene sva crijeva od hlađenja jer ako dođe do pucanja istih ne može se vidjeti i onda bude kasno - ode motor - neću riskirati)

Ono što ću ja možda radit na njemu je:
1. joying radio :D
2. parking senzori
3. 18" ljetne felge
4. dash kameru
i čega se još sjetim

Slike dođu kada ga registriram :D

P.S. C5 će se vratiti :cool::cool::cool::cool::cool:
 
Na vrh