Krkinjo,
Uspoređuješ Nokian zotim Federalim,Siljverstonima i linglong gumama :shock:
Po meni, nemreju ni primrlisat Nokijankama :whistling:
…..na suvom su ionak sve više/manje dobre...bar dok su nove![]()
Pa đe ih nađoh dot 0715?Upravo mi stigle Nokian Line, dot 0715.
Izgledaju super, naravno kao i sve nove gume.
Michelin e.s. nakon 6 godina i 67000 km još uvijek ima donekle dobru šaru, ali nisam imao više povjerenja u njih pošto sam osjećao na 130-140 lagano podrhtavanje.
Nadam se da će mi ove toliko izdržati.
Kad ih stavim javim kakve mi se čine.
ako tak malo vrtiš godišnje onda ti se isplati kupit M&S ljeto zima gumu..Planiram staviti goodyear 4seasons na saxo 1,5 diesel. 2001 godiste.Radim cca 10-13 t godisnje. Ljetne i zimske mi nisu najfriskije pa mislim da bi tak mogla jeftinije proc ak planiram novi auto uzet za jedno 3 god. Kaj mislite?
Ja sam ih imal na Xsari 4 g i bil sam čistam zadovoljan s njima :angel:Planiram staviti goodyear 4seasons na saxo 1,5 diesel. 2001 godiste.Radim cca 10-13 t godisnje. Ljetne i zimske mi nisu najfriskije pa mislim da bi tak mogla jeftinije proc ak planiram novi auto uzet za jedno 3 god. Kaj mislite?
Je je sva sreca da imam M+S nove Alpina gojzericeu KC ionak dobro čiste snijega![]()
Izracunala sam da bi mi usteda bila preko 1000kn.Ja sam ih imal na Xsari 4 g i bil sam čistam zadovoljan s njima :angel:
U biti, to je najbolja cijelogodišnja guma koju možeš kupit..tako da buju ti sigurno zdurale te 3 g. kaj još misliš furat saxinja, plus kaj se više ne moraš zamarat s zimsko/ljetnim izmjenama![]()
Vidim da je rainexpert 3 novi model. Si več našel kaki test, morbit probal?Krkinjo,
Uspoređuješ Nokian zotim Federalim,Siljverstonima i linglong gumama :shock:
Po meni, nemreju ni primrlisat Nokijankama :whistling:
Ja bi osobno u razmatranje zel Uniroyalke rainexpert 3....fenomenalna guma za kišu i mokro…..na suvom su ionak sve više/manje dobre...bar dok su nove
Super ponuda po toj cijeni..![]()
da kao što ti je vborovic rekao trebaš se držati tlaka koji ti je preporučen na vozilu naljepnica na vratima.može jedno glupo-leteće pitanje? je li isti tlak preporučen za sve gume istih dimenzija ili to ovisi o proizvođaču?
logika mi nalaže da je svima isto, ali nikad ne podcjenjuj ljudsku gl...maštu![]()
prijatelj mi govorimo o istom vozilu i istim gumama. naravno da se na različitim autima iste dimenzije pumpaju različito.Neispravno bi bilo gumu bilo kojeg brenda 195/65/16 napumpati istim pritiskom na autu od 1100kg i 1700kg..
guma nema veze sa pritiskom već težina auta..