skafetin
New member
I ima da voziš ka del iz mućROFLkidali je dobro imati jednu ljetnu a tri zimske gume??:whistling:
I ima da voziš ka del iz mućROFLkidali je dobro imati jednu ljetnu a tri zimske gume??:whistling:
Reliant Robin, jel da?ona njihova trokolica je originalna LOL
Trebaju ti za citroena rupe 4X108, vazna je sirina felge, et i colaza, naravno. Koliku bi velicinu stavljao, isto 15" ili neke 16"?Ekipa recite mi na sta triban obratit pozornost kad kupujen alu felge koliko ima rupa i šta još![]()
Sad su mi 185/65 15cTrebaju ti za citroena rupe 4X108, vazna je sirina felge, et i colaza, naravno. Koliku bi velicinu stavljao, isto 15" ili neke 16"?
Što pobogu stavi šire i skuplje zimske gume ??Po prometnoj mi pise 185/65/15 a meni su zimske gume na njemu 195/65/15
Haha, evo moj deckojbg. previse se vozim po zavojima pa da mi bar netko sponzorira poderane gume![]()
sada vozim na hk ventus v12evo- predobra guma:wub:Haha, evo moj decko
Al vozis na hankooku? Ja sam jedno vrijeme vozio njihov Centum K712 (prva ugradnja na ford fiesti), skroz su mi ok bile, puno bolje od michelina, posebno na kisi![]()
Eto ima nas sve vise koji smo se uvjerili u to. I ja sam imao horor iskustva s michelinom. Nikad vise michelin.a zbog michelinka sam zavrsio u grabi tako da vise nikad na auto![]()
Pretpostavio sam, puno je jeftinija i siri ti je izbor guma u toj dimenziji. Ja sam isto s njima zavrsio, sad sisam conti..sada su gore 195/50/15 tvornicka mi je preskupa
inace radim s gumama autima,dijelovima itd tako da nikad vise michelin-